İstanbul’da Carreras rüzgárı esti

İstanbul Arena yaz konserleri, tüm dünyaya operayı sevdiren üç tenordan biri kabul edilen Jose Carreras ile start aldı. Efsane tenorun konserine ünlüler büyük ilgi gösterdi.

Placido Domingo ve Luciano Pavarotti ile birlikte dünyaya operayı sevdiren üç tenordan biri olan Jose Carreras, geçtiğimiz akşam İstanbul Arena’da sevenleriyle buluştu. Carreras’ı izlemeye gelenler arasında Berna Yılmaz, Keremcem, Emrah, Güneri Cıvaoğlu, Tülin Şahin, Sezen Cumhur Önal, Ceyla Gölcüklü, Siren Ertan ve Elif Kramer gibi sanat ve cemiyet hayatından pek çok ünlü sima vardı.

Petrol kralı Ceri Şahnavaz’dan yüklü bir nafaka karşılığında boşanan Ceyla Gölcüklü, Arena’ya yeni erkek arkadaşıyla geldi. Ancak ikili, medya mensuplarına beraber görüntü vermemek için konseri birbirinden uzak koltuklarda izledi. Bir ara yan yana gelmeye çalışsalar da görüntülendiklerini fark ettikleri an hızla koltuklarına geri döndüler.

2010’da üçüncüyü yapacağız

Günay Restaurant’ın sahibi Günay Tuncel ile eşi Ahu Hanım, 5’inci evlilik yıldönümlerini önceki gün kendi mekanlarında kutladı. Ahucan ve Günaycan adlı iki çocukları olan çift, üçüncü bebeği de istediklerini söyledi. Günay Tuncel, "Bir çocuk daha istiyoruz. Ama iki çocuğumuzun arasında üç yaş var, dolayısıyla yenisini yapmak için 2010’u beklememiz gerekiyor" dedi.

Festivalin yıldızı

Dünyanın en önemli kadın vokallerinden Norah Jones, 14. Uluslararası İstanbul Caz Festivali kapsamında konser vermek üzere Türkiye’ye geliyor. En son Cannes Film Festivali’nde Jude Law ile kırmızı halıda gördüğümüz sanatçı, Garanti Bankası sponsorluğunda, 1 Ağustos akşamı Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde hayranlarıyla buluşacak.

Frangoulis Aspendos’ta

Anadolu Ateşi, klasik müziğin genç yeteneklerinden ünlü tenor Mario Frangoulis’i ülkemize getiriyor. Organizasyonunu Anadolu Ateşi’nin gerçekleştirdiği 14. Uluslararası Aspendos Opera ve Bale Festivali’nin 7 Haziran’daki açılış konserinde sahne alacak olan sanatçıya, Ankara Devlet Opera ve Balesi Orkestrası ile primadonna soprano Feryal Türkoğlu eşlik edecek.

Genç tenor İngilizce, İtalyanca, İspanyolca ve Yunanca repertuvarıyla Aspendos Antik Tiyatrosu’na gelen sanatseverlere unutamayacakları bir gece yaşatacak.

Ünlü mekánlar Alzheimer Vakfı yararına buluşacak

Bu yıl beşincisi düzenlenen İstanbul Lezzet Festivali, 14 Haziran günü Akemeklilik sponsorluğunda, Kemer Golf&Country Club’da gerçekleşecek. İstanbul’un 60 en iyi mekanının ve firmasının yiyecek-içecek sunumlarını yapacakları festivale 2 bin kişinin katılması bekleniyor. Geliri Alzheimer Vakfı’na bırakılacak olan festivalin gecesinde ise Ferhat Göçer sahne alacak.
Yazarın Tüm Yazıları