İsim baş harflerinin aşk hayatına etkisi

Tabii siz bilmiyorsunuz, geçen hafta küçük bir operasyon geçirdim ve dikişler nedeniyle bilgisayarın başında oturamıyorum.

Haberin Devamı

Bu nedenle önümüzdeki birkaç günü, keyifle okuyacağınızı düşündüğüm www.ekolay.net/astroloji sitesinden alıntı bir varsayım yazısına ayırıyorum. Konu, isim baş harflerinin aşk hayatına etkisi. Umarım hoşunuza gider...
A harfi İlla da ilişkilerinizde romantizm diye tutturduğunuz söylenemez! Daha çok aksiyonla ilgilisiniz. Flört edecek kadar sabırlı değilsiniz. Eşiniz çok çekici olmalı. Çünkü bir şehvet düşkünü olarak siz buna çok önem verirsiniz.
B harfi Duygusallık ve romantizm sizin özelliğiniz. Mum ışığında yemek, ay ışığında yürümek sizin için ideal. Özellikle seks konusunda iradeniz çok kuvvetli. Sevginizi ifade etme kabiliyetiniz muazzam.
C-Ç harfleri Sosyallik paçalarınızdan akıyor. Siz flörtsüz duramazsınız. Sevgiliniz yandı, her an yanınızda olmak zorunda!
D harfi Kafaya takmaya görün, onu mutlaka elde edersiniz! İmkansız olsa bile kolay kolay vazgeçmezsiniz. Yardımseverliğin bu kadarı da fazla... E harfi Seks sizin için zevkten daha öte bir şey. İş, stres, para, dış etkenler seks hayatınızı olumsuz yönde kolayca etkileyebiliyor. Ama her şeye rağmen asla seks duygunuzu tamamen kaybetmiyorsunuz. İhtiyacınız sürekli ilgi. Allah kolaylık versin.
F harfi İdeal sevgili, ideal romantik. Sevgilinizi ilahlaştırıyorsunuz. Dışarıdan gösteriş düşkünü olarak görülebilirsiniz ama içinizde sıcak ve romantik bir insan var.

Yazarın Tüm Yazıları