Irmak’tan çılgın parti

Çapamarka grubunun eylül ayında Nişantaşı’ndaki City’s Alışveriş Merkezi’nin içinde hizmete soktuğu yeni mekânı Joke College, bu gece renkli bir partiye mekân olacak.

“Crazy Vegas” (Çılgın Vegas) partisine, ünlü oyuncu Irmak Ünal ev sahipliği yapacak. Gece, karaoke şovuyla renklenecek.

5’inci yıla özel tatlar

Doluca tarafından ilk kez 2004 yılında şarap severlerin beğenisine sunulan DLC serisi, 5’inci yılını iki yeni lezzetle kutluyor: DLC Grenache ve DLC Moskado... Bu iki yeni tat, geçtiğimiz gün Beyoğlu Cezayir Apartmanı’nda düzenlenen bir partiyle tanıtıldı. Ev sahipliğini Sibel Kutman Oral’ın üstlendiği partide DJ’ler 80’li yıllara damgasını vuran yerli ve yabancı şarkıları çaldı. O yılları anımsatan dansçıların performansıyla renklenen gecede davetlilere renkli gözlükler, kolyeler ve tüylü aksesuvarlarla dağıtıldı.

Festival başladı

Beyoğlu Belediyesi ve Moda Tasarımcıları Derneği (MTD) tarafından düzenlenen 5. Galata Moda Festivali, önceki gün başladı. MTD Başkanı ve moda tasarımcısı Bahar Korçan ile Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’ın açılışını yaptığı festivalde Arzu Kaprol, Hakan Yıldırım, Özlem Süer, Mehtap Elaidi, Cem Lokmanhekim ve Gül Ağış’ın da aralarında bulunduğu 27 ünlü moda tasarımcısının ürünleri satışa sunuldu. Açılış sonrası Beyoğlu’nun popüler eğlence mekânlarından Public’te “Galata Moda Fashion Party” düzenlendi. Bahar Korçan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen partiye moda, sanat, iş ve cemiyet hayatının ünlü simaları da büyük ilgi gösterdi.

Kewell’ın gazeteci fobisi

Galatasaray’ın Avustralyalı futbolcusu Harry Kewell, önceki gün İstinye Park’taydı. Alışveriş merkezine bir arkadaşıyla gelen Kewell, basın mensuplarına görüntü vermemek için elinden geleni yaptı. Gazetecilerle karşılaşınca arkasını dönüp koşar adımlarla oradan uzaklaşan futbolcu, sweatshirt’ünün kapüşonuyla da yüzünü gizledi.

Ayaydın’ın İstinye turu

Aydın Ayaydın, İstinye Park’ta objektiflere yansıdı. Alışveriş merkezindeki mağazaları dolaşan ve yemek yiyen Ayaydın, kendisini görüntüleyen basın mensuplarına da gülümseyerek poz verdi.

Güvenlik kontrolü

Önceki gün İstinye Park’ta görüntülenen ünlü isimler arasında, halkla ilişkiler sektörünün duayen ismi Betûl Mardin de vardı. Mardin, çantasını güvenlik cihazından geçirdikten sonra alışveriş merkezini dolaştı.

Bilet almadan geldi

Can Gürzap, Nurseli ıdiz, Burcu Gül Kazbek ve Yağız Tanlı’nın rol aldığı “Evliliğe Gelince” adlı tiyatro oyununun galası önceki akşam yapıldı. Galaya katılanlar arasında tiyatro oyuncusu Veysel Diker de vardı. Oyunu hamile eşi ile birlikte izleyen Diker, gazetecilere “Bebek bilet almadan oyuna geldi, benden söylemesi!” dedi.
Yazarın Tüm Yazıları