Turnayı gözünden vurdu

Eser-Samra Tümen çifti kızları Esra’yı Raif Dinçkök’le evlendirdikten sonra, gözler kardeşi Aslı’nın üzerine çevrilmişti.

Uzun zamandır yalnız olan Aslı da görünüşe göre aradığı mutluluğu buldu. İki ay önce ortak bir arkadaşlarının tanıştırdığı Giovanni Trevisson’la çok mutlu olduğunu söylüyor Aslı Tümen. Ve 31 yaşındaki sevgilisiyle ile el ele, göz göze bir aşk yaşıyor. Lab 34 adlı reklam ajansının sahibi Trevisson’la Ortaköy Anjelique Bar’da rastladığım Aslı’nın mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Evlilik mi? Ona da cevabı hazır: ‘Henüz erken ama neden olmasın.’

Kardeş kardeş eğlendiler

Ömer-Ayşegül Dinçkök çiftinin kızları Mutlu ile Gamze geçtiğimiz haftasonu Ortaköy’deki Anjelique Bar’da eğlendi. Kardeşler anne-babalarına eve fazla geç gelmeyeceklerine dair söz vermişlerdi. İçeride erkek arkadaşlarıyla buluştular, eğlendiler, aşırıya kaçmadan içkilerini yudumladılar. Vakit gelince de el ele evlerinin yolunu tuttular.

Çocuklar bakıcıda

Ömer-Alara Malaz çiftine eskisi gibi sık rastlamıyordum İstanbul gecelerinde. Geçtiğimiz hafta sonu Anjelique Bar’a girerlerken gördüm. Genç çift iki çocuklarını evdeki bakıcıya bırakmış, arkadaşlarıyla buluşup eğlenmek için Anjelique’i tercih etmişlerdi.

Görünmek istemiyor

Aylin Benardete, sevgilisi Hakan Saruhan’la nedense hiç birlikte görünmüyor. Beylerbeyi Sarayı’ndaki Tansa-Can Ekşioğlu çiftinin düğünlerinde biraraya gelen sevgilileri eğlence mekanlarında görmek imkansız gibi... Benardete, arkadaşı Nil Bentürk ve onun sevgilisi Ediz El Hadef’le gezmeyi tercih ediyor. Geçen hafta da bu durum değişmedi ve Anjelique’de Bentürk, El Hadef ve Benardete’ye rastladığımda, Saruhan’ın ortalarda pek görünmek istemediğinden iyice emin oldum.

Güneşin zararlarından bihaber

Bikinili görüntülenmekten oldum olası hoşlanmayan Şebnem Çapa, yaz aylarını eşi Celal Çapa’nın Göltürkbükü’nde ortağı olduğu Tampa Beach’de geçiriyor. Şebnem Hanım’ın yemekle de hiç arası yok. Tüm günü salata ve suyla geçiriyor. Aşırı bronz bir tene sahip olmak ise kardeşi Çiğdem Kayalı gibi onun da en büyük tutkusu. Güneş ışınlarının ne derece zararlı olduğundan birilerinin ona söz etmesi gerek bana kalırsa!

Kime ne yıllardan

Madenci Bercis Morova’nın eşi Mişlin Hanım’a rastladım geçtiğimiz hafta bir davette. 40 yaşını aşan çocukları ve torunları olmasına rağmen estetiğin nimetlerinden yararlanmasını çok iyi bilen Mişlin Morova, yıllara meydan okuyan görünümüyle yaşıtı hemcinslerini kıskandırıyordu yine...

Kardeşlerin balık keyfi

Hülya Avşar, geçtiğimiz akşam kız kardeşi Helin’i de alıp Tarabya Kıyı Balıkçısı’na gitti. İki kardeşe o gece Kaya Çilingiroğlu eşlik etmedi. Avşar kardeşiyle özel olarak konuşmak istemişti. Onu bazı konularda ikaz etti. Gecenin sonunda nihayet ehliyetini geri alabilmiş olan Helin Avşar, kendi kullandığı araçla ayrıldı balıkçıdan.

En neşeli çift

Modacı Canan Yaka, ayakkabıcı eşi Ergin Tanca’yla yaz aylarını Göltürkbükü’nde bulunan Türkbükü Evleri’ndeki triplex villasında geçiriyor. Gündüzleri ise hep People Beach’de oluyor. Ergin Bey esprili bir kişilik, animasyonlar yapıyor, milleti coşturuyor. Birbirlerine müthiş uyum sağlayan çift, çevrelerine pozitif enerji saçıyorlar.

Yaşına göre çok olgun

Lara Kamhi sezonu açtı, artık yaz sonuna kadar Bodrum’da... Tampa’da arkadaşı Merve’yle güneşlenen Lara Kamhi’nin etrafında dolaşan çok sayıda genç çapkın var. Buna karşın telefonla görüştüğüm Lara, henüz 17 yaşında olduğunu, flört yaşının gelmediğini söylemiş ve aklındaki tek şeyin sadece caz söylemek olduğunu belirtmişti. Jefi-Yasemin Kamhi çifti, Lara gibi bir kızları olduğu için ne şanslı diye düşündüm. Çünkü gece hayatında 18’ini geçmemiş öylesine kızlar görüyorum ki...

Öngör’ün çiftlik planları

Garanti Bankası eski Genel Müdürü Akın Öngör, Yalıkavak’taki evinde geçiriyor yaz aylarını. Muğla yolunda aldığı arazide doğal ürünler yetiştirmek için çiftlik kuracağını söyleyen Öngör, geçtiğimiz hafta eşi Gülin Hanım’la Semiramis Pekkan’ın Göltürkbükü’nde yaptığı ve milyon dolara satışa çıkarttığı evleri görmeye gitti. İçki tercihini kırmızı şaraptan yana kullanan Öngör çifti, iki ay sonra çocuk sahibi olacak olan Yosun-Olivier Reza çiftiyle de sohbet etti davet boyunca...

Gelecek yıl yerleşecek

Gulu Lalvani’nin yaptığı, eski eşi Semiramis Pekkan’ın da satış işleriyle ilgilendiği Göltürkbükü’ndeki evlerden birini Selma Türkeş aldı. Halil Bezmen’in eski eşi Selma Hanım, arkadaşı Semiramis Pekkan’ın kendisi için özel indirim yaptığı eve önümüzdeki yaz yerleşeceğini belirtti. Konuşulanlara bakılırsa Semiramis Pekkan, yakın dostu olduğu için Türkeş’e hatrı sayılır bir indirim uygulamış.

Misafir eksik olmuyor

Dilruba Sarıyer’in Bodrum’daki evinden misafir eksik olmuyor. Aziz-Ferda Sarıyer çiftinin kızı Dilruba, iki hafta önce bir kız akadaşını havaalanına kadar götürüp yolcu etmişti. Uçak rötar yaptığı halde onu uçağa binene kadar yalnız bırakmayan Sarıyer, geçtiğimiz hafta da İstanbul’dan gelen Murat adındaki arkadaşını ağırladı evlerinde. People Beach’de eğlenirken görüntülendiklerinde ise Murat’ın sevgilisi olmadığını ısrarla belirtti.

Kurallara uygun

Ali Rıza Özderici’yle aşk yaşayan Deniz Akkaya, sık sık sevgilisinin motosikletiyle caddelerde görünüyor artık... Ortaköy Anjelique Bar’a da motorla gelen sevgililerin temkinli davrandıkları, her ikisinin de kask taktığı görüldü.
Yazarın Tüm Yazıları