İnatçılığın gereği yok!

Gökyüzündeki olumlu ve harekete geçirici gezegen konumları hâlâ devam ederken, inatçılık etmekten ve “hayır ben hallederim, tavsiyeye gerek yok” havasından kurtulmamız da fayda var.

Haberin Devamı

Bir an önce harekete geçip kafamızdakileri uygulamalı ya da gereken desteği aramalıyız.
Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın...

BURÇLAR:

Koç
Düşüncesizce atılan adımlar veya ani hareketler altından kalkılması ya da düzeltilmesi zor hatalara neden olabilir. Diğerleri için neler yapabileceğinize odaklanmalısınız. İtirazlar, karşıt görüşler, yanlış yönlendirme veya öfke işle ilgili konuları daha da zorlaştırabilir. Daha uygulanabilir fikir ve çözümlere konsantre olunması gerekiyor.
 
Boğa
Diğerleriyle ilişkilerinizde diplomatik ve sakin yaklaşımlar öfke ve gerilimden daha verimli sonuçlar doğurabilir. Sinirlerinize hakim olmalısınız. Kısa mesafeli bir yolculuk, seyahat ya da sevdiğiniz bir kişiyle geçireceğiniz zaman eğlenceli olabilir.
 
İkizler
Ortaya koymak istediğiniz plan ve projelere hareket getirecek temel çalışmaları tamamlayabilirsiniz. Sunabileceğiniz teklif, hizmet ya da ürünlere yoğunlaşmanız maddi manevi kazanımlara neden olabilir. Tutkulu yaklaşımlar tanınmanızı ya da imajınızı güçlendirmenizi sağlayabilir.

Haberin Devamı

Yengeç
Sevdiklerinize daha fazla zaman ayırmalı ya da önem vermelisiniz. Yaratıcı fikirler, alışılmadık deneyimler ya da sıra dışı yerlere yapılacak ziyaretler özel veya iş hayatınızda ilerleme sağlamanızı kolaylaştırabilir. Ufukta aşk var!
 
Aslan
Başkalarının talep ve istekleri yapılması gerekenlerin yapılmasını ya da yapabileceklerinizi engelleyebilir. İlerlemek için ne gerekiyorsa yapmalısınız. Yaşam tarzınızda veya birlikte yaşadığınız kişilerde değişiklik yapmanız gerekiyor olabilir. İhtiyaç ve isteklerinizi her şeyin üstünde tutmanız gerekiyor.
 
Başak
Alışılmadık aktiviteler ya da arkadaşlar farklı konular üzerinde düşünmenize neden olabilir. İlginç kişilerle tanışabilir veya yeni şeyler deneyebilirsiniz. Aşk hayatınız ön planda ya da sosyal yaşamınızda hareketlilik var. Verilecek sözler daha tatminkâr bir geleceğin temeli olabilir.
 
Terazi
Ev veya aileyle ilgili konular ön planda. Herkes sizinle aynı tarafta olmayabilir. Farklı ve enerji harcatabilecek aktivitelerle vakit geçirebilirsiniz. Bir ilişkinizdeki değişiklik yararınıza sonuçlar doğurabilir.
 
Akrep
Seyahat planları veya sosyal aktiviteler yeni bağlantılar kurmanızı, yeni arkadaşlıkları ya da yeni şeylere başlamanızı kolaylaştırabilir. Ev veya aileyle ilgili sorunlar keyfinizi kaçırabilir. Sizi kontrol etmeye veya yönlendirmeye çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.
 
Yay
İnisiyatif kullanmanız veya liderlik rolüne soyunmanız gerekebilir. Eski arkadaşlarınızla tekrar bağlantı kurabilir veya eski bir fikir ya da hedefinizi hatırlayabilirsiniz. Evinizde, hayatınızda yapmak istediğiniz değişikliklere bağlı uyarlamalar yapabilirsiniz. Bir ilişkiniz size önemli fırsatlar sunabilir.
 
Oğlak
Olumsuz giden şeyleri olumluya çevirmenize yardım edecek planlar yapabilirsiniz. Yaratıcılık, politik davranmak ve tecrübe sizi geri dönüşü olmayan hatalar yapmaktan alıkoyacaktır. Ani tepki ya da hareketlerden kaçının.
 
Kova
Zamanı iyi kullanmalısınız. Enerjinizi doğru kullanmanız hedeflerinize ulaşmanızı kolaylaştıracaktır. Evinize, ailenize veya hayatınızı nasıl daha iyi bir yer haline getirebileceğinize odaklanabilirsiniz. Fiziksel bir değişim tarzınızı güzelleştirebilir veya özgüveninizi arttırabilir.
 
Balık
Bir sonraki adımınızı hesapladınız mı? Gerçekten istekli olduğunuz aktivitelere ya da işlere katılımda bulunabilirsiniz. Bir ilişkinizi canlandırmak için gayret gösterebilirsiniz. Öfkenizi veya duygularınızı açıkça göstermeniz durumunda askıda kalmış maddi veya sağlıkla ilgili problemler daha da kötüleşebilir. Bir anlaşma belli kararlar almanızı kolaylaştırabilirsiniz.

Yazarın Tüm Yazıları