İlişkiniz size eskisi kadar güven vermiyor

RUMUZ: LOTUSRüyamda erkek arkadaşım ve ben akşam yolda yürüyoruz.

Yolun yarısına geldiğimiz zaman, karşımıza bir sarışın kız çıkıyor ve erkek arkadaşım ikimizin arasında seçim yapmak zorunda kalıyor. İkimizi de bırakmak istemiyor. Bu durum karşısında çok üzülüyorum ve yolun diğer tarafına tek başıma geçiyorum. Biraz sonra erkek arkadaşım da yanıma geliyor. Bir anda kaldırıma uzanıyorum ve o da benim yanıma uzanıyor. O sırada insanlar bana gülüyorlar ve üzerime basarak geçmeye başlıyorlar. Çok zoruma gidiyor, ona "Beni niye korumuyorsun? Niye sahip çıkmıyorsun" diye kızmaya başlıyorum ve ona arkamı dönüyorum. O da bana sarılıyor, "Ben seni koruyorum" diyor. Ben "Nasıl koruyorsun? Üzerime basarak geçiyorlar ama sen hiç sesini çıkarmadın" diyorum. Bu şekilde uyandım.

YORUM

Son günlerde ilişkinizde kendinizi eskisi kadar güvende hissetmiyor olmalısınız ya da belki ilişkinizde karakterinizden çok fazla ödün vermeye başladınız ve erkek arkadaşınızın sözleri eskisi gibi ikna edici değil. Rüyanız, psikolojik durumunuzun bilinçaltı sinyallerine dikkat çekiyor. Bu gururlu ve kendini bilen tavrınız, onunla sıkıntılarınızı paylaşmanız durumunda istek ve duygularınızı açıkça ifade etmenize ve birbirinizi daha iyi anlamanıza yardımcı olacaktır. Böylece sorunlar büyümeden çözülmüş olur.

Rüyada banyo görmek arınma isteğine işaret

RUMUZ: Banyo

Çok uzun zamandır rüyamda banyo veya tuvalet görüyorum. İnternette bakmadığım site kalmadı. Ancak belli bir cevap bulamadım. Rüyaların konuları hep farklı ancak her seferinde içinde mutlaka bir banyoya veya tuvalete giriyorum. Hatta bir seferinde hiç gitmemiş olmama rağmen kendimi bir hamamda gördüm. Bu banyo-tuvaletler genellikle temizler, bir seferinde tuvaleti kirli görmüştüm.

YORUM

Rüyanız farkında olarak ya da olmayarak arınma, hafifleme ve rahatlama ihtiyacı içerisinde olduğunuzu gösteriyor. Üzerinizde sıkıntı yaratan, hayatınızı kısıtlayan veya zorlaştıran olayları, kişileri ya da belki kendi davranışlarınızı tespit edip, hayatınıza yeni bir düzen getirmeniz bilinçaltınızı da rahatlatacaktır.

RÜYA SEMBOLLERİ

ALARM Rüyada alarm çaldığını duymak, içinizdeki gizli korkuların işaretidir. Seyahat ederken dikkatli olun ve özel hayatınızdan kimseye bahsetmeyin.

ANAHTAR Hayatınızda beklenmedik değişiklikler olacağının işaretidir. Anahtar bulmak, mutlu bir iş ve aile hayatına; kaybetmekse gereksiz maceralara yorumlanır.

BALTA Hedeflerinize ulaşmak için çok çaba göstermeniz gerekecek. Kırık bir balta, hastalığın ve para kaybının işaretidir.

BOWLİNG OYNAMAK Uzun bir süredir gerçekleştirmek istediğiniz hayallerinizi gerçekleştireceğiniz anlamına gelir.

BÜYÜKELÇİ Rüyada bir konsolos veya bir büyükelçi görmek, birtakım aksiliklerin meydana geleceğine işarettir.

DALMAK Eğer rüyada denize dalıyorsanız, bu riske girmekten vazgeçmeniz gerektiğinin işaretidir. Aksi takdirde, mal kaybına uğramanız mümkün.

ZENGİNLİK Rüyada zengin olduğunuzu ve rahat bir yaşam sürdürdüğünüzü gördüyseniz; bu çok çalışıp yüksek bir pozisyona geleceğiniz anlamına gelir.

ZIPLAMAK Zıplamak veya bir şeyin üstünden atlamak, karşınıza çıkacak engelleri aşacağınız anlamına gelir. Zıplarken düşerseniz, sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

ZEHİR Çevrenizde birtakım olumsuz olaylar, canınızın sıkılmasına neden olacak.
Yazarın Tüm Yazıları