İlişkiler zorlanıyor

Erkekler Mars’tan kadınlar Venüs’ten cümlesi, Venüs ve Mars arasında oluşan sert açıyı çok iyi tanımlayabilir bugün için.

Haberin Devamı

Duygusallık, empati yeteneği ve duyarlılık artıyor, ama ikili ilişkiler (eş, sevgili, akraba, iş birliği, iş arkadaşlığı, veya belli gruplar arası vb) açısından oldukça zorlayıcı bir gündeyiz.
Özellikle bir süredir sıkıntı yaşanan ilişkilerde sakinliğin korunmaması sıkıntı yaratabilir. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın...

KOÇ

İstenmedik bir değişikliğe hazır değilseniz, uzlaşmacı olmanız gereken bir gün. Sizinle farklı fikirlere sahip kişilerle karşılaşabilir veya tartışabilirsiniz. Olayları kişiselleştirmemelisiniz. Aşırı tepkilerden, hafife almaktan veya aşırı harcamalardan uzak durmanız gerekiyor.

BOĞA
Birlikte vakit geçirmekten keyif aldığınız kişilere zaman ayırmanız, günün gergin etkilerinden minimumda etkilenmenize yardım edebilir. Zorlayıcı kişiler gergin bir güne davetiye çıkartacaktır.

İKİZLER
Eski arkadaşlarınızla veya geçmişte işbirliği içinde olduğunuz kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Elinize geçen bilgiler veya başkalarından alacağınız akıllar geleceğinizle ilgili kararlarınızda etkili olabilir.

YENGEÇ
Sizi mutlu eden şeylere konsantre olmanız günün gerginliğini azaltmanıza yardım edebilir. Kendinizi biraz şımartmanızın kime ne zararı olabilir ki? Alışılmadık ilgi alanları yeni başlangıçların işareti olabilir.

ASLAN
Bazı sırlar açığa çıkabilir. Eski bir meslektaş ya da arkadaşınızla karşılaşabilirsiniz ya da ani gelişmeler sıkıntı yaratabilir. Utanmanıza neden olacak gelişmeler yaşamamak için yapılması gerekli son dakika değişiklikleri varsa uygulamakta fayda var. Sizi sınırlayan şeyler veya kişiler var.

BAŞAK
Kiminle zaman geçirmek istediğinize veya kime ne tür bir yardımda bulunacağınıza karar verecek olan sizsiniz. Standartlarınızı belirlemeli ve kurallara bağlı kalmalısınız. Gücünüz sizi ilginç bir pozisyona taşıyacak ve kazanan taraf olmanıza yardım edecek.

TERAZİ

Duygularınızı kontrol altında tutmalısınız. Bazı kişiler size istemediğiniz şeyler yaptırmaya çalışabilir veya sizi istemediğiniz bir duruma düşürebilirler. Bilgi toplamak ya da kişisel ihtiyaçlarınıza vakit ayırmak size iyi gelebilir ya da başka kişilerin müdahalelerinden uzak durmanızı sağlayabilir.

AKREP

İlgi alanlarınızı geliştirmeli, yaratıcılığınızı besleyen yerleri ziyaret etmelisiniz. Bu sayede, günün gergin etkilerini kısmen hafifletebilirsiniz belki? Bugünlerde, başlayacağınız projeler bazı işleri yapma biçiminizde olumlu etki yaratabilir.

YAY
Hayatınızı daha tatminkâr yaşamanın yollarını arayabileceğiniz günler. Rekabet içeren aktiviteler ilginizi çekse de, enerjinizi evinizi veya ailenizi ilgilendiren konulara harcamanız daha faydalı olabilir. Aksi takdirde günün gergin enerjisinden siz de etkilenebilirsiniz.

OĞLAK
Özel yaşamınız ve iş hayatınız arasında kalabilirsiniz. Belli konuların artı ve eksilerini tespit etmeli, planlarınızı size yakın kişilerle paylaşmalısınız. Duygularınızı kontrol etmekte zorlanabileceğiniz bir gün. Ani parlamalara dikkat!

KOVA
Maddi durumunuzu daha fazla ciddiye almanız gerekiyor. Belli hobilerinizi, yapmakta iyi olduğunuz işleri veya hizmetlerinizi gelire dönüştürmenin yollarına konsantre olabilirsiniz. Yeni bilgiler edinebilir, belli konularda tecrübelerinizi artırabilir ya da tecrübeli kişilerden fikir alabilirsiniz.

BALIK

Bazı konularda özgün bir yol bulmanız gerekebilir. Maddi ya da fiziksel olarak sizi nelerin mutlu ettiğini bulmanız gerekiyor. Yapacağınız şeyler üzerinde sizden yaşça küçük veya büyük kişilerin ya da çocuklarınızın etkisi olabilir.

Yazarın Tüm Yazıları