İkizler burcunu 2010'da neler bekliyor?

Yükselen burcunuzun yorumunu da mutlaka okumalısınız.

Haberin Devamı

İş, kariyer ve para

Bu sizin meslek hayatınız için çok önemli bir yıl olacak sevgili İkizler. Gerçekten, bu yıl olanlar, gelecek on yıl boyunca sizin tüm hayatınızın akışını düzenleyebilir. Çalışkanlığınız hakkındaki görüşler olumlu olacak ve size sorumlu olan kişiler ve çalışanlarınız da sizi yanıtlamak ve size yardımcı olabilmek için istekli olacaklar. Bu gerçekten ideal bir durum. Jüpiter’in sizin onuncu konumunuza girmesiyle, çoğunuz pek çok mesleki taahhütlere angaje olacaksınız. Bu, sizin, sadece her oniki yılda bir elde edebileceğiniz bir olanak. İş hayatınızla ilgili yeni fırsatlarla karşılaşabilir, yeni tanışacağınız kişiler ya da iş için çıkacağınız seyahatler esnasında yeni teklifler alabilirsiniz. Şimdiye dek gösterdiğiniz gayretlerin sonuçlarını maddi manevi alabileceğiniz bir yıla giriyorsunuz. Önemli konumdaki kişiler tarafından destekleniyorsunuz ve maddi kazançlarınız da artıyor!

Haberin Devamı

AŞK, İLİŞKİLER VE YARATICILIK GEREKTİREN İŞLER

Satürn önümüzdeki 2,5 yıl boyunca, sizin romantik ve yaratıcılık kısmınızda ilerliyor olacak. Aşk hayatınız karmaşalarla dolu olabilir. Sevgiliniz yada çocuğunuzun talepleri giderek artabilir, çeşitli nedenlerle birbirinizi görmekte zorlanabilirsiniz, soğuma, sıkılma veya kopmalar gündeme gelebilir ve siz işlerin iyi gitmediğini görmekte zorlanmayacaksınız. Eğer burcun ayın 12sine yakın kısmına kadar olan süreçte doğmuşsanız, bu durum bu yıl, daha çok sizin için geçerli sanırım. Satürn’ün bu evdeki transiti, aynı zamanda kendinizden büyük veya olgun ya da ilişki açısından elverişli olmayan(evli, uzun süreli ilişkisi olan, şehirdışında yaşayan v.b) kişilerle girilebilecek yeni aşk ilişkilerini de gösteriyor olabilir. Ya da ilişkilere daha ciddi bir gözle bakmaya başlayıp, ilişkilerinizi ciddi bir platforma taşıma kararı da alabilirsiniz.

AİLE İLİŞKİLERİ VE SAĞLIK

7 Nisan – 21 Temmuz aralığında Başak burcunda geri hareketine başlayacak olan Satürn, aileniz ve evinizle ilgili geçtiğimiz 2,5 yıl yaşadığınız sorunları ve benzerlerini tekrar gündeme getirebilir. Siz bu sorunları o dönemde çözümlediyseniz sorun yok demektir. Ancak, çözülmediyse, bu sefer üzerine daha fazla düşmek zorunda kalabilirsiniz. Aynı dönemde, yaşadığınız yerde değişim veya aile içi sorumluluklarda farklılaşma da gündeme gelebilir veya son 2,5 yıldır en büyük zorlanmayı hangi alanda yaşadıysanız, Nisan- Temmuz 2010 aralığı aynı konularda dikkatli olmanızı gerektirecek demektir.

Yazarın Tüm Yazıları