İkizler burcunda ay tutulması

Bugün İkizler burcunda meydana gelecek ay tutulması, ikili ilişkilerde gerginliklere ve tartışmalara neden olabilir.

Haberin Devamı

Kelimeleri dikkatli seçmekte fayda var.
Gün içinde kavgalardan ya da stresli ortamlardan uzak kalmayı başarabilirsek, geceye doğru ikili ilişkilerde istikrar sağlayabiliriz.
Venüs-Plüton olumlu açısı, ilişkilerimizde bağlayıcı sözleri ve tutkulu beraberlikleri hayatımıza taşıyabilir.
Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgiyle kalın...

BURÇLAR

Koç
Maddi durumunuzu gözden geçirmeniz gerekiyor. Geçmişe dönük araştırmalar yapmanız, bazı alışkanlıklarınızdan vazgeçmenizi sağlayabilir. İlerlemenizin önündeki engellerden kurtulmalısınız.

Boğa
Mükemmellik arayışınız, uzun vadeli etki yaratmanızı sağlayabilir. Daha iyi bir pozisyon için pazarlık yapabilirsiniz. Romantizme ya da sevdiklerinize de zaman ayırmayı unutmayın!

İkizler
Önünüzde alternatifler var. Bilginizi veya tecrübenizi artırmanızı sağlayacak, gelecekte daha iyi bir pozisyona gelmenize yardım edecek tarafa yönelmelisiniz. Sunabileceklerinize dürüstlüğü de eklemeniz, ilerlemenizi kolaylaştıracaktır.

Haberin Devamı

Yengeç
Daha fazla sosyalleşmek ve tecrübelerinizi paylaşmak, size olumlu geri dönüşler sağlayabilir. Bazı yeteneklerinizi hızla kullanıma sunmanız, ek gelir getirebilir. Bir ilişki değişime uğruyor. Pozisyonunuzu yeni duruma uyarlamak için pazarlık yapabilirsiniz.

Aslan
Özel yaşamınıza ilişkin sorunlar, üretkenliğinizi azaltarak iş hayatınıza olumsuz etki yapabilir. İşle özel yaşamı karıştırmanız, imajınıza zarar verebilir. Dürüstlük ve yaratıcılık, sorunlardan kaçmanıza yardım edecek.

Başak
Bazı konuşmalar ve pazarlıklar, sizi olumlu yöne sevk edebilir. İşleri plana uygun şekilde halletmeniz, imajınızı olumlu etkileyebilir. Bir ilişki, umulanın da üzerinde (zaman içinde) ilerlemenize yardım edebilir.

Terazi
Sizinle yüzleşme eğilimindeki bir kişiye aşırı tepki verebilirsiniz. Karşı karşıya olduğunuz duruma objektif yaklaşmalısınız. Stratejinizi gözden geçirerek gelirlerinizi ne kadar artırabileceğinizi düşünmeniz gerekiyor.

Akrep
Yeteneklerinize, bilginize ve ilerlemeye odaklanmanız gerekirken sürekli karşılaştırma yapıyor olabilirsiniz. Sandığınızdan daha fazla seçeneğiniz var. Zaman ve enerjinizi nereye harcayacağınıza karar vermeniz gerekli. Başladığınız işleri bitirmelisiniz.

Haberin Devamı

Yay
Enerjinizi, sahip olduklarınızı korumaya odaklamalısınız. Eski fikirlerin canlandırılması veya öğrenilen şeylerin planlanması, yararlı sonuçlar doğurabilir. Değişimden korkmadığınız sürece istikrar sizin olacak.

Oğlak
Meslektaş, müşteri ya da iş arkadaşlarınızla sosyalleşme şansını kaçırmamalısınız. İşinize tutkuyla bağlılığınız ve liderlik özelliğiniz, üst pozisyondaki kişileri etkilemenizi sağlayabilir.

Kova
Dikkatli olmanız gereken bir gün. Yeni bir şey öğrenmek kolay olmayabilir ama ihtiyaç dahilinde olduğu kesin! Hizmetlerinizi günün ihtiyaçlarına uygun formda sunmanızı sağlayacak yetenekler edinerek daha fazla para kazanabilirsiniz.

Balık
İş anlaşmalarınızı gözden geçirebilir, pozisyonunuz hakkında pazarlıklar yapabilirsiniz. Kendi başınıza ilerleyebileceğiniz durumlarda azıyla yetinmeniz gerekmiyor. Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var.

Yazarın Tüm Yazıları