İdil Fırat Kıvanç’ın izinde

İdil Fırat’a oyunculuk teklifleri yağıyor. Fırat teklifleri kabul ederse, eski sevgilisi Kıvanç Tatlıtuğ gibi dizi ve filmlerde boy gösterecek.

Haberin Devamı

Koruncuk Vakfı ile Yaratıcı Çocuklar Derneği “Çocuklar Aşkına” isimli sosyal sorumluluk projesine imza atmış, proje kapsamında iş dünyasından ünlü isimlerin çocukları mankenlik yapmıştı.
Sezen Aksu’yla yaşadığı aşkla adından söz ettiren Önder Fırat’ın kızı İdil Fırat da Pera Palace Hotel Jumeirhah’ta düzenlenen o defilede podyuma çıkmıştı.
Düzgün fiziğiyle dikkat çeken İdil Fırat’a mankenliğin yanı sıra oyunculuk teklifleri gelmeye başlamış duyduğuma göre.
Fırat, teklifleri kabul ederse, mankenlikten oyunculuğa geçiş yapan eski sevgilisi Kıvanç Tatlıtuğ gibi dizi ve filmlerde boy gösterecek.

Her yerde el ele

Alarko Holding Turizm Grup Başkanı Edip İlkbahar, Suzet İlkbahar’dan boşandıktan sonra Marie Antoniette Çikolaları’nın sahibi Ruken Demirer’le aşk yaşamaya başlamıştı.
Sevgililer, geçtiğimiz gün Etiler’deki P.F. Changs adlı Uzakdoğu restoranındaydı. Çocuklarını sevgilisiyle tanıştıran Edip İlkbahar, aradığı mutluluğu her yerde el ele dolaştığı Ruken Demirer’de bulmuş görünüyor...

Haberin Devamı

‘Panik’ depresif sevgililer

Sabancı Ailesi karşı çıktığı için Hacı Sabancı’yla ilişkisi sona eren Özge Ulusoy’un Lidyana.com’un sahibi Hakan Baş’la flört ettiğini ilk kez bu köşede okumuştunuz. İlişkilerini artık sağır sultanın bile duyduğu sevgililer, geçtiğimiz hafta sonu Bebek’teki Lucca’daydı. Mekânın ön kısmında oturan Ulusoy, buna rağmen objektifleri fark edince ‘adet yerini bulsun diye’ panik yaptı. Ancak bu durum erkek arkadaşı Hakan Baş’ı sinirlendirdi...

Gastronomi ve moda

Modacı Atıl Kutoğlu, Kayra Restoran Haftası kapsamında Nişantaşı’ndaki Park Şamdan’da “Chef’s Table” daveti verdi. Kutoğlu’nun kendi seçtiği objeler ve pastoral renklerdeki güllerle dekore ettiği masalar, gastronomi ve tasarımı buluşturdu. Davete iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri katıldı.

Lezzet festivali

101 İstanbul Lezzeti Tadım Festivali, geçtiğimiz pazar günü Ortaköy Esma Sultan’da düzenlendi. MasterCard Paha Biçilemez İstanbul ana sponsorluğunda, Time Out İstanbul ve Mekanist organizasyonuyla ilk kez düzenlenen etkinlikte, İstanbul’un farklı semtlerindeki lezzet durakları bir araya geldi. Festival, Lounge FM müzikleriyle renklenen partiyle sona erdi.

 

 

Yazarın Tüm Yazıları