Hüsnü arkadaşım

Geçtiğimiz hafta çıktığı Roma tatilinden dönen Deniz Seki, önceki akşam kız arkadaşıyla Bebek’teki bir restoran çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Hakkında aşk dedikoduları çıkan Hüsnü Şenlendirici ile sadece arkadaş olduklarını söyleyen Seki, "Ben sessiz kaldıkça sürekli bir şeyler yazılıp çiziliyor hakkımda. Artık rahatsızlık duyuyorum. Önce kilolarıma taktılar, şimdi yanımdaki herkesi sevgilim olarak gösteriyorlar. Ben en çok bu haberlerde, karnı burnunda olan Hüsnü’nün eşini düşünüyorum. Eşi beni tanıyor ve böyle bir dedikoduya asla inanmaz" dedi.

Nostalji kraliçesi Çeşme’de

Türk Sanat Müziği’nin sevilen ismi Muazzez Ersoy, Ramazan Bayramı’nın ilk gecesi Çeşme Altın Yunus Tatil Köyü’nde sahne alacak. Uzun bir aradan sonra İzmirli hayranlarıyla özel bir gecede buluşacak olan Ersoy’un, bayramdaki ilk sahne performansına ilgi bir hayli fazla. 600 yatak kapasitesine sahip otele rezervasyonlar şimdiden başlarken, Ersoy’un da İzmirli hayranlarına sürprizleri olacağı öğrenildi.

Sponsoru gözlükçü

Ünlü sanatçı Demet Akalın, geçtiğimiz günlerde Osse gözlüklerinin Florya’daki mağazasında yapılan tanıtıma katıldı. Akalın, yeni albüm ve klip çalışmalarını hızlandırdığını belirterek, en büyük desteği de Osse’den aldığını söyledi. "Benim şarkılarıma güveniyorlar ve destekliyorlar" diyen sanatçı, evlendikten sonra yoğun temposu nedeniyle balayına çıkamamaktan yakındı.

Sonunda evleniyor

Uzun zamandır Deniz Akkaya’nın eski sevgilisi Ali Rıza Özderici ile flört eden Toktay, söylenenlere göre çok yakında nikáh masasına oturacakmış. Şu sıralar kiralık ev arayışlarını sürdüren çiftin, çok da mutlu olduğu gelen haberler arasında... Son bir not; artık iş hayatından uzak durmayı düşünen Toktay evinin kadını olmak niyetindeymiş.

Seda’yla aynı kategoride değilim

Levent Spor Kulübü’nün düzenlediği Aytan Yakın Open Tenis Turnuvası’ndaki üçüncü maçında Hülya Avşar, rakibi Sera Beceren’e 2 - 0 yenildi. Rakibini öven Avşar, centilmenlik gereği sahaya çıktığını söyledi. Rakibi karşısında oldukça zorlanan ve bir ara hakem ve seyircilerle de atışan Avşar, maçı izleyenlere "Laubaliliğe hiç gerek yok. Alay edecek olan varsa yallah" diyerek tepki gösterdi. Hülya Avşar, sunuculuğunu üstlendiği yarışma programının iyi reyting alamamasıyla ilgili soruya, "Şimdi zaten ramazandayız. Onun için reytingler biraz düşük. Ramazandan sonra belli olacak ne olduğumuz" yanıtını verdi. Avşar, Seda Sayan’ın, "Hülya benim rakibim olamaz" demeciyle ilgili de, "Ben Seda’yla aynı kategoride değilim. O sabah kuşağından bahsetmiştir. Benim programım sabah kuşağında değil" dedi.
Yazarın Tüm Yazıları