Hoşlandığım çocuk arkadaşıma asılıyordu

Rüyamda hoşlandığım çocuğun en yakın arkadaşıma asıldığını görüyordum.

Haberin Devamı

Ona dolaptan bir dilim buruşmuş kırmızı elma veriyordu ve onu çok sevdiğini söylüyordu. Daha sonra, her yerin kara dumanlarla kaplı olduğu bir yere gidiyordum. Dışarıdaydım ve her yer binalarla doluydu. Kız arkadaşım yeşil varillerini hoşlandığım çocuğa veriyordu. Bütün bu olanlara çok üzülüyordum ve ağlıyordum. Sonra o da ağlıyordu. Bir binanın içine girip, anneme çok sıkıldığımı söyleyip karşıdaki çocuk esirgeme yurduna gidiyordum. O binada her bina gibi griydi. En üst kata vardığımda iki erkek arkadaşımı görüyordum.

Yorum: Sevgili kardeşim, içerisinde bulunduğunuz hangi koşullar size bu şekilde hissettiriyor bilemiyorum ama rüyanızdan anladığım kadarıyla, şu günlerde çok karamsar, kendine güvenini ve umutlarını kaybetmiş bir ruh hali içerisinde olmalısınız. Rüyadaki herşey gri ve siyah renklerinden oluşuyor, etraf kara dumanlarla kaplı, üç arkadaşınız var ve bunlardan ikisi çocuk esirgeme kurumu binasında (yani yüksek ihtiyaçları veya sorunları olan kişiler olmalı) diğeri ise, hoşlandığınız çocuğun peşinde görünüyor, tek fark, bu kişi daha renkli birisi galiba, çünkü karşı tarafa sundukları renkli objeler (yeşil variller, kırmızı elma) şeklinde görünüyor rüyanızda. Sıkıntılı ruh haliniz rüyanıza yansımış ve olayların yönünü değiştirmek elinizde.

Hayatınızdaki sıkıntıların üzerine gitmeli, sıkıntılarınızın nedenlerini ortadan kaldırmanızı sağlayacak  planlar yapmalısınız.

Yazarın Tüm Yazıları