Hindistan’dan yoga hocası getirdi

Antalya-Belek’teki Spice Otel’in sahibi Nadire İçkale, Hindistan’dan özel olarak yoga hocası getirdi.

Yogayla ruhunu ve vücudunu dinlendirdiğini söyleyen Nadire Hanım, bayram tatili boyunca ablasıyla birlikte otelinde ağırladığı misafirleriyle her sabah özel hoca eşliğinde yoga yaptı. Bu arada Mısır’da üç otel açma teklifi alan Nadire Hanım’ın önümüzdeki ay görüşmelerde bulunmak üzere kızı Diyar İçkale ile birlikte Mısır’a gideceğini belirteyim.

Ayyıldız yasta

Ayyıldız Mayoları’nın sahibi Murat Erdoğan, annesi Yıldız Karadayı’yı kaybetti. İki yıldır tedavi gördüğü amansız hastalığa yenik düşen Yıldız Karadayı’nın ölümü, kızı Ayşen Çebi ve eşi Ayyıldız Yönetim Kurulu Başkanı Levent Çebi’yi de yasa boğdu. Yıldız Hanım’ın cenazesi, bugün Marmara İlahiyat Fakültesi Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı’na defnedilecek.

Gözü gibi bakıyor

Ali Ağaoğlu, Lamborghini’nin yurtdışındaki fabrikasından sipariş ettiği metalik sarı renkteki arabasıyla önceki gün Bebek’teydi. Bir şarap evinde mola veren Ali Bey, 420 bin euro değerindeki arabasını park ettiği yerden rahatça görebileceği bir masaya oturdu. Ozan Şer’le buluşup sohbet eden Ali Bey, sahibi olduğu iki Bentley marka arabayı ve özellikle de Lamborghini’sini çok sevdiğini söylüyor. Hafta sonları spor arabasıyla dolaşan Ali Ağaoğlu, iş günlerinde ise Bentley marka otomobillerini kullanmayı tercih ediyor.

Torun sevgisi ağır bastı

Sinan-Melda Kosif çifti, kızları Melina’yı geçtiğimiz ay kucağına almıştı. Melina, hem Kosif hem de Kamhi ailesini mutluluğa boğdu. Özellikle Cefi Kamhi ile eşi Yasemin Hanım, torunlarının üzerine titriyor. Kamhi çifti, hemen her gün soluğu torunlarının yanında alıyorlarmış. Şimdiye kadar hiçbir bayram tatilini İstanbul’da geçirmeyen Kamhi çifti, Melina’nın hatırına bu bayramda tatile bile çıkmamışlar.

Kendi tasarladıkları tabaklardan yediler

Nişantaşı City’s’in içindeki It’s a Joke’da ünlülerin tasarladığı tabak projesinin sergisi geçtiğimiz gece düzenlendi. İşletmeci Emre Ergani ve nişanlısı Şebnem Işık, takı tasarımcısı Cem Lokmanhekim, oyuncu Pınar Altuğ ve eşi Yağmur Atacan, manken ve oyuncu Ece Sükan, gazeteci Ayşe Özyılmazel ve DJ Salih Saka’nın da bulunduğu gecede katılımcılar birbirlerinin tasarladığı tabaktan yemek yedi. Emre Ergani’nin nişanlısı Şebnem Işık’la aynı tabaktan yediği masada, doğumuna kısa bir süre kalan Pınar Altuğ da yemeğini mönüden özenle seçti. Gece boyunca eğlenen isimler, It’s a Joke’un açık mutfağındaki tatlı bölümünden seçtikleri tatlıları da kendi tabaklarında evlerine götürdüler.

Ayşe aşık

Ayşe Çavuşoğlu, sevgilisi Batu Aksoy ile evlenip çoluk çocuğa karışmak istiyordu. Ancak herkesin mutlu sonla noktalanacağına inandığı bu ilişki, geçtiğimiz yıl sürpriz bir şekilde sona erdi. O dönemden beri yanına erkek sinek bile yaklaştırmayan Ayşe Çavuşoğlu, aşk orucunu bir yılın sonunda bozdu. Çavuşoğlu’nun yeni beyaz atlı prensi ise bankacı Alp Gürel... İkili, yaklaşık bir aydır doludizgin bir aşk yaşıyormuş. Bakalım, Ayşe Hanım bu kez makus talihini yenip nikáh masasına oturabilecek mi?..

Paris’ten döndü

Nazire Dedeman, uzun bayram tatilini geçirmek için Paris’e gitmişti. Nazire Hanım, burada kızları Özlem ve Özben’le de bir araya gelip iki gün geçirmiş. Önceki gün yurda dönen Nazire Dedeman, yol yorgunluğunu üzerinden atmadan biriken işlerinin başına geçmek üzere Gayrettepe’deki holding binasının yolunu tuttu.

Sürpriz doğum günü

Bodrum Club Flipper’ın sahibi Ahmet Bayer’le boşanma davaları süren Sinem Bayer, yeni yaşını Teşvikiye’deki Covva Restoran’da düzenlenen sürpriz bir partiyle kutladı. Kızları Lara ve Hera’yı da alıp arkadaşlarıyla yemeğe çıkan Sinem Hanım, doğum günü pastasını karşısında görünce önce oldukça şaşırdı, sonra pastanın üzerindeki mumları kızlarıyla birlikte söndürdü. Sinem Hanım, bu güzel sürpriz için aralarında Rita Fink, Seval Birinci ve Şeyla Ovadia’nın da bulunduğu arkadaşlarına teşekkür etti.

Penso ailesinin acı günü

Levent Penso’nun eşi Çela Hanım, geçtiğimiz hafta annesi Kler Hayim’i yitirdi. Pankreas kanserine yenik düşen 72 yaşındaki Kler Hayim, Ortaköy Mezarlığı’na defnedildi. Önceki gün konuştuğum Serim ve Verda Penso kardeşler, anneannelerini çok sevdiklerini ve onu kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını belirttiler.

İzmir’de konser maratonu

İzmir gece hayatı, kış sezonunda birbirinden renkli konserlere ev sahipliği yapacak. Bornova’daki konser mekánı Ooze Venue’de Binboa Votka, Carlsberg Bira, Power Türk FM ve RMB Radio’nun sponsorluklarında cuma geceleri konserler düzenlenecek. Konser serisinin ilki, 19 Aralık’ta Teoman’la başlayacak. Mekánda 26 Aralık’ta Yüksek Sadakat ve Zeynep Casalini, 9 Ocak’ta Feridun Düzağaç, 16 Ocak’ta Hande Yener, 23 Ocak’ta MFÖ, 30 Ocak’ta Nev ve 6 Şubat’ta da Yaşar sahneye çıkacak.

Hacı oldu

’Dünyanın en seksi oteli’ olarak lanse edilen Antalya’daki Adam&Eve’in patronu Talha Görgülü, hacı oldu. Üç hafta önce eşi Müzeyyen Görgülü ile kutsal topraklara gitmeye karar veren Talha Bey, Arabistan Büyükelçiliği’ne başvurdu, vizesini aldı, eşiyle birlikte hacca gitti. Görgülü çifti, hac görevlerini yerine getirdikten sonra, bayramın son günü Antalya’ya döndü.

Tablo hediye etti

Heves Ekinci, geçtiğimiz ay ressam Souadad Kandemir’in bir tablosunu satın almıştı. Duyduğuma göre, Heves Hanım bu eseri arkadaşı Nadire İçkale’ye hediye etmiş. Kandemir’in minare ve cami kubbelerini resmettiği tablosunu çok beğendiğini söyleyen Nadire Hanım, Heves Ekinci’nin bu jesti karşısında çok duygulanmış.

Tatilde de çalıştılar

Abdi İbrahim İlaç Sanayi’nin sahibi Berrak-Nezih Barut çifti, bayram tatilini fırsat bilip Fransa’ya gitmişti. Çift, önceki gün İstanbul’a döndü. Nezih Bey ve Berrak Hanım, tatilleri sırasında boş durmamış, işleriyle ilgili görüşmelerde de bulunmuşlar.
Yazarın Tüm Yazıları