Her konuğa bir kutu baklava

Bu yıl yatırım kararı alarak İstanbul ofisini açan Dubai merkezli global yapı şirketi Emaar, Türkiye’deki sosyal sorumluluk faaliyetlerine Açık Kapı Sosyal Sorumluluk Derneği’nin düzenlediği "Çağdaş Resim Bağış Müzayedesi" ile start verdi.

Önceki gece Esma Sultan Yalısı’nda gerçekleşen müzayededen elde edilen gelirle "Bahçelievler 0-6 Yaş Çocuk Yuvası Özürlüler Binası Rehabilitasyon Merkezi" inşa edilecek.

Gelelim gecenin ayrıntılarına... Nilüfer’in şarkılarıyla renklenen organizasyona birçok konuk deniz yoluyla geldi. Rahmi Koç, Ali-Nevbahar Koç, Necmettin-Maria Eliyeşil ve kızları Melissa, Elif Dürüst, Ahu Tuğbay, Kemal-Feryal /images/100/0x0/55eaa64ef018fbb8f88dd9eeGülman, Ercan-Müge Canmutlu, Turgay-Nurcan Artam, Monique-Jeri Benardete, Esra-Sinan Gürsoy, M. Ali-Meyra Ilıcak, Can Ateş, Ebru Akel, Fatih-Fulya Terim, Bettina Hakko, Mehmet Dereli-Şebnem Dinçgör, Dilek Hanif, Burçak Sayılgan, Alinur Velidedeoğlu, Metin-Zeynep Fadıllıoğlu, Özlem Önal, Alp-Serra Taşkent, Muharrem-Ayşegül Toplusoy da konuklar arasındaydı... Davetin sonunda konuklara birer kutu baklava hediye edildi.

Ne kavgam bitti ne sevdam

Sermin Çapa, geçtiğimiz kış Fulya Polat Tower’ın içindeki Mia Brasserie adlı restoran-barı hizmete sokmuştu. Önceki gece oradaydım. Bülent Özdemir ve Nicole’ün sahne aldığı gecede eğlenenler arasında Ralph Tezman ve bir ay önce ayrıldığı sevgilisi Gamze Dinçkök de vardı. Çift nihayet barışmış. Bir ara Bülent Özdemir’den sevgilisi için "Ne Kavgam bitti Ne Sevdam" şarkısını isteyen Tezman’ın Dinçkök’ü ne kadar sevdiğini anladım. Bana kalırsa onların aşkı sonunda nikah masasına kadar uzanacak. Bir arka masada Ralph Tezman’ın annesi Tilda Tezman oturuyordu. Tilda Hanım, aralarında Figen Mirel’in de bulunduğu üç bayan arkadaşıyla eğleniyordu. Onun, gelin adayına çok sıcak davrandığı da gözümden kaçmadı. Türk kahvesi içip fal kapatan Tilda Tezman, Mirel’in falına bakmasının ardından keyifli bir şekilde mekandan ayrıldı.

Gençlik evi için el ele verdiler

Gaziosmanpaşa Bolluca Korunmaya Muhtaç Çocuk Evleri’ne ek olarak yapılacak Gençlik Evleri için maddi destek toplamak amacıyla, önceki akşam Büyük Kulüp’te bir organizasyon düzenlendi. Vakıf Başkanı Pınar Aran tarafından düzenlenen yardım gecesinin davetiyeleri 50 YTL ile 350 YTL arasında satıldı. Ferhat Göçer’in ücret almadan sahneye çıktığı gecede, Uğur Batur da mini bir müzayede düzenledi ve toplam altı eser sattı. Batur, vakfa 9100 YTL bağışta bulunulmasını sağladı. Pınar Aran, İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah’ın eşi Hülya Hanım ve kızı Merve Cerrah’a da geceye katkılarından dolayı teşekkür etti.

Yakalanınca sinirlendi

Birkaç hafta önce "Mankenler zayıflamak için kokain kullanıyorlar" iddiasını ortaya atan ve bu açıklamasıyla ortalığı karıştıran manken Seda Ertan, geçtiğimiz hafta, Beşiktaş Kulübü eski Başkanı Bilgili ile Nişantaşı’ndaydı. Bir barda sabahın ilk ışıklarına kadar eğlenen çift, mekanı yine birlikte terk etti. Bilgili, fotoğraflarının çekilmesine tepki gösterdi.
Yazarın Tüm Yazıları