Her cuma sahnede

Mackolikcomplex, Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’nun hemen yanında dört katlı tarihi köşkte misafirlerini ağırlıyor.

Birbirinden farklı dört konseptin yer aldığı mekanda, cuma ve cumartesi akşamları, Anadolu yakası müziğe doyuyor. Klarnetin yaşayan en büyük ustalarından biri kabul edilen Selim Sesler ve ekibi, her cuma saat 21.30’da Mackolikcomplex’te sahneye çıkıyor. Yayınladığı albümlerle dünyada hatırı sayılır bir hayran kitlesine ulaşan Sesler, dinleyicilerine müzik ziyafeti sunuyor. Mekanda cumartesi akşamları da Sinan Erçok sahneye çıkıyor.

Yeni hedefler

Türkiye’nin ilk yerli lastik üreticisi olan ve Sabancı Holding ile Bridgestone ortaklığını simgeleyen Brisa çatısı altındaki Lassa’nın 2007 hedefleri, önceki akşam Polat Tower’da düzenlenen bir geceyle açıklandı. Türk mühendislerinin eseri Lassa markalı yeni nesil ralli lastikleri ve bu sezon ilk defa start alacak olan Lassa Rally Team’in de tanıtıldığı geceye, Sabancı Holding Lastik, Takviye Malzemeleri ve Otomotiv Grup Başkanı Turgut Uzer ile Brisa Genel Müdürü Bülent Savaş, Sinem Güven, Nükhet Duru da katıldı.

Mankenli tanıtım

Kosifler Oto’nun Erenköy’deki showroom’unda geçtiğimiz gece gerçekleştirilen davete, birçok ünlü isim katıldı. BMW’nin yeni modeli X5’in tanıtıldığı gecede davetliler, yeni seriyi deneme şansı da buldu. Yabancı mankenlerin görev aldığı tanıtıma, Derin Mermerci, Selhan Aloğlu, İbrahim-Demet Kutluay, Ebru Güzel, Seray Sever gibi ünlü simalar katıldı.

İçsel yolculuk

Ressam Sibel Tetik’in Veni Vidi Göz Sağlığı Merkezi’ndeki "İçsel Yolculuk" adlı sekizinci kişisel sergisi, 31 Mart tarihine kadar sanatseverler tarafından ziyaret edilebilecek. "Resim içsel gerçekliğimin dışa vurumudur" diyen Tetik, "İçsel Yolculuk" adını verdiği sergisiyle ilgili olarak şunları söyledi: "Bu sergimde bir kadın olarak kendi içsel yolculuğumu yansıtmaya çalıştım resimlerime. Herkesin mutlaka bu ’içsel yolculuk’tan kendisine düşen payı renklerin ahenginde bulacağını düşünüyorum..." Güzel Sanatlar Birliği Resim Derneği üyesi de olan sanatçı çalışmalarını İstanbul’da kendi atölyesinde sürdürmektedir.

ELLE partisine hazırlık

Türkiye’nin en çok satan dergilerinden Elle, "Elle invites you to Fun&Fashion& Design weekend at Hillside Su" adını verdiği muhteşem bir davet ile yine bombayı patlatacak. Duyduğuma göre, şanslı davetliler, cuma günü İstanbul’dan özel uçakla Antalya’ya uçacak, Hillside Su’da, moda, tasarım ve eğlence dolu bir üç gün geçirecek ve pazar akşamı geri dönecek. Bu özel programda yok yokmuş. İçeriğinin ne olduğunu sır gibi saklıyorlarmış.

Motorlar uçuyor

Red Bull X-Fighters’ın iki pilotunun bu akşam 19:30’da Taksim’de gerçekleştireceği şov, AFM Beyoğlu Fitaş’ta noktalanacak. Şovun ardından yarışmanın Mexico City ayağı, 21.15’te AFM Sinemaları’nda beyazperdeye yansıyacak. AFM, yarışmayı İstanbul ile aynı saatte Ankara ANKAmall, İzmir Forum Bornova ve Antalya G-mall AFM Sinemaları’nda da gösterecek. Biletler, AFM gişelerinde satışa sunuldu.

Otel odasında tiyatro

Türk tiyatrosunun tanınmış oyuncuları Göksel Kortay, Sumru Yavrucuk, Zerrin Tekindor, Metin Belgin, Deniz Gökçer ve Emre Koyuncuoğlu, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü Kutlama etkinlikleri çerçevesinde önceki akşam Lushİstanbul Otel’de bir araya geldiler. Geceye katılan oyuncuların yaptığı kısa konuşmalar sonrası Türkiye’de bir ilk olan otel odasında tiyatro düzenlendi. Mekana özel yazılmış ve yine mekandan yola çıkarak sahnelenen, kendine ait dili ve oyunculuğu olan bu oyun ile seyirci ilk kez "Otelde Tiyatro" kavramıyla tanıştı. "Kendine Ait Oda No:104" adlı oyun nisan ayının sonuna kadar sahnelenecek.
Yazarın Tüm Yazıları