Hem erkek hem kadın

Modacı kardeşler Ezra ve Tuba Çetin, ıstanbul Fashion Week’e “Saklı Dünya/Hidden World” adlı koleksiyonları ile katılıyor.

Haberin Devamı

2010-2011 sonbahar-kış sezonu için hazırlanan koleksiyonda hem kadın hem de erkek için üretilmiş tasarımlar yer alıyor. ıstanbul Boğazı’ndaki bir hayali sualtı uygarlığı üyelerinin, yeryüzüne çıkmaları sırasında giydikleri kostümlerden oluşan koleksiyon, bugün düzenlenecek defileyle moda tutkunlarının beğenisine sunulacak.

Gündüz’ün balık keyfi

Kuruçeşme’deki SuAda’da hizmet veren G Balık Evi’nin geçtiğimiz gece elit misafirleri vardı. Gül Etker’in sahibi olduğu balıkçıda Nursen Gündüz; Monik-Ceri Benardete, Ayşe Çolakoğlu ve Nilgün-Varol Dereli ile bir araya geldi.

Saraçoğlu’nun Müsvedde’si

Tasarımları Londra, Kopenhag ve Paris gibi modanın kalbinin attığı şehirlerdeki ünlü butiklerde satılan modacı Gamze Saraçoğlu, “Müsvedde” adını verdiği yeni koleksiyonunu yarın tanıtacak. ıstanbul Fashion Week kapsamında Santralıstanbul’da düzenlenecek defile, saat 16.30’da başlayacak.

Ayrılık çanları çalıyor

Haberin Devamı

Esin-Ergin Demirören çiftinin tek kızları Eymen Demirören, geçtiğimiz yıl Kıbrıs’ın köklü ailelerinden Eyüpoğulları’nın tek oğulları Ali Eyüpoğlu ile evlenmişti. Çift için Girne’deki The Savoy Ottoman Palace Hotel’in Sultan Sarayı Süiti’nde görkemli bir düğün töreni yapılmıştı. Ancak konuşulanlara göre yeni evli çiftin yuvaları üstünde son günlerde kara bulutlar dolaşmaya başladı. Kıbrıs Doğu Akdeniz Üniversitesi Genel Koordinatörü ve ıslam Ülkeleri Kraliyetleri Fahri Business Danışmanı Ali Eyüpoğlu ile yine aynı üniversitede Türkoloji tezini veren, American University Fashion and Design Marketing mezunu Eymen Demirören’in boşanacakları, çifte yakın çevrelerde son günlerin en çok konuşulan konusu...

Çağla’yı giydiriyor

ılaç sektöründe uzun yıllar genel müdür olarak çalışan Günsel Ülkü, bir süre önce moda alanına yöneldi. Hobisini işe çeviren Ülkü, tasarımlarını “Günsel Ülkü-L’Atelier d’Existence” adı altında piyasaya sundu. Kısa zamanda sosyal hayatın şık kadınlarının gözde tasarımcısı haline gelen Günsel Hanım’ın müşterileri arasında Çağla şıkel de var. Modacı, şıkel’in Alişan ile birlikte sunduğu “Her şey Dahil” programında giydiği kıyafetleri hazırlıyor.

Parti zamanı

Haberin Devamı

ıstanbul Tekstil ve Konfeksiyon ıhracatçı Birlikleri’nin (ıTKıB) Santralıstanbul’da düzenlediği ıstanbul Moda Haftası (IFW), bu yıl ikinci kez gerçekleştirilecek. Bugün başlayıp, 6 şubat cumartesi akşamı sona erecek organizasyon süresince defilelerin yanı sıra çeşitli partiler de yapılacak. Bu gece Santralıstanbul Enerji Müzesi’nde gerçekleşecek açılış partisinin konuğu, dünyaca ünlü oyuncu Meg Ryan olacak. W Otel’de ise, IFW kapsamında cuma akşamı ıstanbul’un elitlerine yönelik parti olacak. Cumartesi gecesi Enerji Müzesi’nde düzenlenecek kapanış partisine de yabancı konuklar, moda tasarımcıları ve modeller katılacak.

İsyankar kadınlar

Özgür Masur, Santral ıstanbul’da düzenlenecek ıstanbul Fashion Week 2010 Moda Haftası kapsamında, 2010-2011 Kış koleksiyonunu sergileyecek. Yarın saat 13.30’da düzenlenecek yeni nesil moda tasarımcılarının yer aldığı karma defilede koleksiyonunu tanıtacak olan Masur, “Kadınlarım bu kez isyankar... Çünkü koleksiyonda simgesel olarak kadınların tepki ve isyanını ifade etmeye çalıştım” dedi.

Yazarın Tüm Yazıları