Hediyesi kuştüyü yastık

Nataş’ın patronu Nuri Öztaşkın, önceki akşam doğum gününü Ortaköy Blackk Bar’da kutladı.

Kendi doğum günü kutlamasını sevgilisi İpek Tuzcuoğlu’ndan gizleyen ve sevgilisine sürpriz yapan Öztaşkın, Blackk Bar’a tüm konuklar içeriye girdikten sonra geldi. Sevgilisi Tuzcuoğlu’nu normal bir gece gezmesi diyerek Blackk Bar’a getiren Öztaşkın’ın doğum gününe Selma Bezmen, Aslı Tümen, Demet-İbrahim Kutluay, Nurettin Hasman, Eda Taşpınar’da katıldı. Öztaşkın, geceye katılan misafirlerine Yataş’ın kuştüyü yastıklarını hediye ederek firmasının da reklamını yaptı.

Gençler golf turnuvası

Antalya, Belek’te bulunan Cornelia De Luxe Resort’un golf sahasında bu hafta sonu yapılacak olan Cornelia Gençler Golf Şampiyonası’nın konuğu olarak dünyadaki en iyi golf oyuncuları arasında gösterilen Nick Faldo ülkemize geliyor. Faldo, Cornelia Golf Club’ın mimarlığını da yapmış. Bu turnuvayı izlemek üzere Beyhan Benardete ve ailesi de Cornelia’ya gidecek.

Kanyon’da açıldı

Hollywood ünlülerin tercihi olan ayakkabı markası Steve Madden’in Kanyon Alışveriş Merkezi’ndeki mağazasının açılışı, önceki gün yapıldı. Açılışta Ece Sükan, Yüksel Ak ve Sinem Güven, bol bol ayakkabı denerken, yabancı mankenler de mağaza vitrinindeki defilede görev aldı. Mağazanın sahibi Moris Doenyas, eşi ve kızıyla birlikte konuklarla tek tek ilgilenerek ayakkabının tarihi hakkında bilgi verdiler.

Flamenko ve alaturka

Aşk, tutku, nefret, gözyaşı ve mutluluğu anlatan flamenko armonileriyle sıcak, otantik alaturka melodileri, Türkiye’de ilk kez ateşli danslarla "Flamenco A La Turka Karabiber" gösterisinde buluşuyor. Gösteri 26 Mayıs günü saat 20.00’de Akatlar Mustafa Kemal Merkezi’nde yapılacak.

1 milyon dolarlık gece

Tasarımcı Ora-Ito’nun, Goranje firması için tasarladığı ’swarovski taşlı’ özel mutfak eşyaları, önceki akşam Çırağan Sarayı’nda düzenlenen bir partiyle tanıtıldı. "Binbir Gece Masalları" adı altında düzenlenen partiye, firmanın CEO’su Frank Bobinac, Türkiye Genel Müdürü Samon Ivancic, 2006 Slovenya güzeli Iris Mülej, Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim’in de aralarında bulunduğu 250’ye yakın davetli katıldı. Haluk Ulusoy’un kardeşi Selma Ulusoy Koçak’ın oğlu Cem Koçak’ın yaklaşık bir milyon dolar harcayarak düzenlediği partinin sunuculuğunu Eylem Şenkal üstlendi. Geceye, Fatih Mertek Takımı, Dolapdere Big Gang grubu, Anatolia Dans Grubu ve dansözler renk kattı.

Dinlenmek için

Yıllarca Robinson Select Maris olarak işletilen tesis, iki yıl önce Turkon Holding’e bağlı Turkon Turizm tarafından satın alınmıştı. 289 odası, farklı keyifler için birçok koyu ve müthiş doğasıyla bilinen Datça Yarımadası’ndaki Selecet Maris, bu yıl da spor ve spa alanlarına yapılan yatırımlarla yenilendi.

Kardeş gibiler

Selma Türkeş ve Derin Mermerci önceki gece önce Kadir Has Üniversitesi’ndeki davete, ardından Les Ottomans Otel’deki davete katıldılar. Son günlerde her davete birlikte giden ikili, iyi arkadaş olduklarını söyledi.

Göcek’te Rokka

Türk ve dünya jet-setinin uğrak noktalarından biri olan Göcek’te çok şık bir cafe bar açıldı. Eski Fenerbahçeli yöneticilerden ETUR’un sahibi Hulusi Belgü’nün eşi Aydan Belgü ve Nazan Danabaş ortaklığında Port Göçek’te açılan Cafe Rokka, tatilcilere sabah 08.00’den gece yarısına kadar hizmet veriyor. Mekanın işletmecisi ise Şule Çakır.

Sortie’de zilli gece

İstanbul’un popüler kulüplerinden Sortie, 23 Mayıs’ta düzenlenecek partiyle yaz sezonunu açıyor. Açılış gecesinin yıldızı ise Türkiye’nin ilk kadın perküsyon topluluğu olan Zilli... Geçen yıl Engin Gürkey tarafından kurulan Zilli grubu, o gece Latin ritimleriyle konukları coşturacak. Sortie’nin patronu Erol Kaynar, açılış gecesinde çok farklı bir şov sergileyecek olan bu grubun yaz boyunca Sortie’de çıkacağını söyledi.
Yazarın Tüm Yazıları