Hastanede üç gün yattı

Ivana-Yurdal Sert çiftinin oğulları Kayon geçtiğimiz hafta ishal olduğu için Amerikan Hastanesi’ne kaldırılmış.

Haberin Devamı

Doktorlar salgın olan virüse karşı önlem almak amacıyla Kayon Sert’i hastaneye yatırmışlar. Üç gün boyunca serum yiyen ve kontrol altında olan Kayon Sert’in başucundan annesi Ivana Hanım bir an olsun ayrılmamış. Önceki gün taburcu olup evine giden Kayon Sert’in durumu şimdi daha iyi...

Kosifler’in gelin adayı

Kosifler Oto’nun veliahtlarından Hakan Kosif’in Brezilyalı sevgilisi Eveline Rochas, ızmir’de kadın giyim firması Aytenler’in katalog çekimine katıldı. Rochas, Rafet El Roman ile “Sevdim Ama Sonu Yoktu” şarkısının klibi için de kamera karşısına geçmişti. Hakan Kosif ile birlikte mutlu bir beraberliği olduğunu belirten Brezilyalı güzel, bu yaz evlilik hazırlıkları yaptıklarını da söyledi.

Çikolata aşkı

Dünyanın en büyük ordu korosu unvanını elinde bulunduran Rus Kızılordu Korosu “The Aleksandrov Red Army Chorus”un Maslak TıM’de gerçekleştirilen konserini izleyenler arasında Berna-Mesut Yılmaz çifti de vardı. Bu yıl 81. kuruluş yıldönümünü kutlayan orkestrayı Moskova’da da izleyen Yılmaz çifti, TıM’deki gösteriyi kaçırmak istememiş.
Mesut Bey, konser başlamadan önce TıM Maslak Show Center’ın büfesinden çikolata aldı. Çikolatayı eşi Berna Yılmaz ile paylaşmak isteyen Mesut Bey’in bu isteği eşi tarafından geri çevrildi.

Haberin Devamı

Argüderler Londra yolcusu

Özbekistan’daki Cumhurbaşkanlığı binasının duvar kaplamalarını yaptıktan sonra, Türkmenistan’da Avaza bölgesinde 5 yıldızlı otellerin halı ve duvar kağıdı işini alan Ar Dış Ticaret’in sahibi şule Argüder, stres atmak için geçtiğimiz hafta eşi Özalp ve kızı Özge ile birlikte Sapanca’ya Güral Otel’e gitti. Sapanca’da stres atan şule Hanım, önümüzdeki hafta ise iş için kızı Özge Argüder’le birlikte Londra’ya gidecek. İş yoğunluğundan mutlu olduğunu söyleyen şule Hanım, bu temponun kendisini motive ettiğini belirtiyor.

Her şey polisler için

Türk Emniyet Teşkilatı şehitleri, Malulleri, Dul ve Yetimleri Eğitim ve Yardım Vakfı’nın (TEYEV) düzenlediği geleneksel 27’nci Polis Balosu, önceki akşam Conrad Otel’de gerçekleştirildi. Neval Güler ve Hülya Cerrah’ın himayesinde gerçekleşen gecede TEYEV Başkanı Maral Öztekin konukları kapıda karşıladı. Öztekin’in konuşmasıyla başlayan gecede Onur şan ve Seda Sayan ücret almadan sahneye çıktı. ıçişleri eski Bakanı Abdülkadir Aksu, Semra Özal’ın da katıldığı geceye, ıstanbul Valisi Muammer Güler ve ıstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah eşleriyle birlikte geldi. Bu gece için hazırlanan dev pastayı Maral Öztekin, Seda Sayan, Vali Güler ve Emniyet Müdürü Cerrah’la birlikte kesti.

Haberin Devamı

Komşu’da maç keyfi

Nişantaşı Valikonağı Caddesi’ndeki Komşu Kebap’da hafta sonları büyük ekrandan maç seyretmek ayrı bir keyif oldu. Komşu Kebap’ın sahibi Kemal Koç, her hafta lig ve Avrupa kupası maçlarını dev ekranda seyretmenin keyfini çıkaranlar arasında Naim Arnas, Tarık Pabuçcu, Ali Sunal, Mustafa Sarıgül gibi tanınmış isimlerin olduğunu söylüyor.

Ayrılık zayıflattı

Ayfer Toprak, geçen sene nişanlandığı 4 yıllık sevgilisi Cengiz Karavan’dan geçtiğimiz ay ayrıldı. Ayfer Hanım, ayrılığın ardından Cengiz Bey’le ortak oldukları sanat galerisinde işine devam etme kararı almış. Önceki gece Ayfer Hanım’a Conrad Otel’deki polis balosunda rastladım. Epey zayıflamış olduğu dikkatimi çekti.

Boşanamadı

Haberin Devamı

Sinem Bayer, Club Flipper’ın sahibi olan eşi Ahmet Bayer’e boşanma davası açtı. Ancak dava Ahmet Bey’in duruşmaya gelmemesi yüzünden sonuçlanamadı. ıki çocuk sahibi olduğu eşi Ahmet Bayer’den boşanamayan Sinem Hanım’a geçtiğimiz gün Bebek’te rastladım. Sinem Hanım şık siyah deri ceketiyle olduğu kadar düşünceli tavrıyla da dikkatimi çekti.

Ailem kabul etti

Selin Boronkay, MS (Multipl Skleroz) hastası olduğunu açıkladı. Boronkay’ın hastalığı iki sene önce köpeği Fildan’ı kaybettikten sonra ortaya çıkmış. Son aylarda artan atak nöbetlerinin kontrolü için ayda bir doktora giden Selin Hanım’la önceki gün telefonla görüştüm. Selin Hanım, hastalığı yüzünden evlenemeyebileceğini, fakat çocuk sahibi olmak istediğini doktoruna açınca, sperm bankasından alınacak spermlerle hamile kalabileceğini öğrenmiş. Selin Hanım, durumu ailesine açmış. Anne ve babadan onay alan Selin Hanım’ın en büyük destekçisi ise ablası Sibel Boronkay olmuş. Selin Boronkay sperm bankasından alacağı spermle hamile kalmasının duyulmasında ise ablası Sibel Boronkay’ın payının olmadığını ısrarla söyledi.

Bebek sohbeti

Haberin Devamı

Deniz Berdan, geçtiğimiz gün Bebek’teydi. Kendi tarzını yansıtan kıyafetiyle dikkat çeken Deniz Hanım yolda, arkadaşı Burcu Hanif’e rastladı. ıki kadın Midpoint’de birer kahve içerek sohbet etti. Burcu Hanif bu sohbetin ardından özel plakalı Mercedes marka arabasına binip Nişantaşı’na alışverişe gitti.

Tekne siparişi verdi

Tekne imalatçısı Samim Baki önceki gün öğlen saatlerinde Mehmet Dereli ile Bebek’te buluştu. Geçtiğimiz yıl 10 milyon euro’ya yaptırdığı teknesiyle adından söz ettiren Mehmet Dereli, Baki’ye 2010’da teslim edilmesini istediği daha az masraflı ve daha küçük bir boyutta gulet bir tekne siparişi vermiş.

Yazarın Tüm Yazıları