Hasan Yılmaz asker oluyor

Eski başbakanlardan Mesut Yılmaz ile Berna Yılmaz’ın küçük oğlu Hasan Yılmaz, askere gidiyor.

Haberin Devamı

Nişantaşı’ndaki Atiye Sokak’ta ağabeyi Yavuz Yılmaz ile ortak olarak açtıkları Quick China adlı Çin lokantasından sonra Elio adlı bir de İtalyan restoranı açan Hasan Yılmaz, iş hayatında başarılı olmak için bir an önce askerliğini bitirip işinin başına geçmek istiyormuş.

Teşekkür daveti

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu’nun eşi Gül Mutlu, Fuat Paşa Yalısı’nda, özel bir davet verdi. Nurten Tülay Çapkın, Türkan Sabancı ve Meral Kozakçıoğlu’nun da aralarında olduğu ünlü isimleri ağırlayan Gül Mutlu, her zaman bir araya gelemediği dostlarına sosyal sorumluluk projelerine desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Cazcı kardeşler

18. İstanbul Caz Festivali kapsamında Paul Simon, İstanbul’da ilk kez konser verdi.  “So Beautiful or So What” adlı son albümünün Avrupa turnesinin ikinci durağı İstanbul’daki konseri izleyenler arasında Alarko Holding’in veliahtları Leyla ve Vedat Alaton da vardı.

Haberin Devamı

Bebek kontrolde

Cansen Yeni ile geçtiğimiz aylarda evlenen Burak Kut, 2011’in ilk ayında kız çocuğunu kucağına almıştı. Kut ile Cansen Yeni’yi önceki gün Fulya’daki Jinemed Hastanesi’nde gördüm. Altı aylık olan bebeklerini rutin kontrole getiren taze anne baba çocuklarının üzerine titriyordu.

Şimdiki zamanlar

Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi 2010-2011 Öğrenci Projeleri Sergisi, önceki akşam Beyoğlu’ndaki Pera Müzesi’nde açıldı. Sergide 111 genç öğrencinin 82 yapıtı, sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Dükkan senin

Damat Tween mağazalarının sahibi Süleyman Orakçıoğlu, önceki gün City’s Nişantaşı’nda kendi mağazasından alışveriş yaparken görüntülendi. Bir toplantıdan çıktığını ve Nişantaşı’nda başka bir toplantıya yetişmeye çalıştığını belirten Orakçıoğlu, “Çok sıcak ve bunaltıcı bir hava var, o yüzden yeni bir gömleğe ihtiyacım oldu” dedi.

Şant Lucas Maki’de

Bodrum Göltürkbükü’deki Maki Otel, perşembe akşamları eğlenceli etkinliklere ev sahipliği yapıyor. 28 Black’in sponsorluğunda İzzet Öz’ün organize ettiği etkinlikte bugün DJ Şant Lucas müzik yapacak.

Yazarın Tüm Yazıları