Hapı yuttuk

Serdar TURGUT
Haberin Devamı

Dün bütün Türkiye bizim gazetede yayınlanan haberle çalkalandı. Bu haberde erkeklerde iktidarsızlığa son veren mucizevi ilacın yakında piyasaya sürüleceği belirtiliyordu. Genel yayın yönetmeni şu anda benimle alay ediyor, biliyorum.

Bu habere bu kadar fazla kafa takmamla ilgili çeşitli teoriler öne sürüyor, bunu da iyi biliyorum.

Ama olsun beni yıldıramaz. Bildiğim yoldan dönmem.

BEN GAZETECİYİM ARKADAŞ.

Önemli bu gelişme ile ilgili bazı teknik detaylar üzerinde duracağım bugün.

***

Hapa mucizevi denilmesinin nedeni şu: Sadece erkek cinsel organındaki damarlara yönelik etki yapıyor ve üstelik bir cinsel uyarılma olduğu zaman harekete geçiyor. Dahası da var, yan etkisi de yok üstelik. Yapacağınız tek iş eğer iktidarsızsanız cinsel ilişkiye girmeden bir saat önce bu haptan bir tane yutmanız.

İşte benim kafayı takmış olduğum teknik sorunlar da bu aşamada başlıyor.

Bu bir saat nasıl ayarlanacak?

Şu kabul edilmeli ki bir insanın eşine, sevgilisine ‘‘Şimdi saat 21.15. Tam 22.15'te sevişeceğiz, bak ona göre hazırlık yap’’ diye konuşması dünyanın en itici konuşmaları Top 10 listesinde birinci olmasa bile en azından ikinci sırada yer alabilecek bir şeydir.

Hatta bu tür bir lafın aralarında geçtiği çift son derece duyarlı yapıya sahiplerse aralarındaki romantizm denilen şeyin adamın bu konuşmasından sonra tamamen öleceği de iddia edilebilir.

***

Diyelim ki adam bir zamanlama uzmanı.

21.15'de hapı içti. 22.10'a kadar dışarlarda dolaştı.

Tam 22.13'de evin kapısını çaldı.

Kadın kapıyı açtı ve sevişmeye başladılar.

Bu teorik açıdan olabilir tabii ama yine bazı sorunlar doğal olarak var. Şöyle ki: Adamın bu kadını eve girer girmez sevişmeye ikna edebileceğine nasıl garanti vereceğiz?

Dünya üzerinde bu tür sevişmeler genellikle az zamanı olan adamlarla metresler arasında olur.

Ancak bu ilaca ihtiyacı olan bir adamın metres tutması da mantıken tutarsız bir davranış olacağından adamın kendi eşini kapıdan girer girmez sevişmeye ikna etmesi gerekecektir.

Bu da mantıken tutarsızdır, çünkü o saatte çocuklar katiyen uyumuyorlar. Hatta son dönemde çocuklar anne ve babalarından sonra uyumak gibi bir adet geliştirdiler.

Anlayacağınız bu ilaç piyasaya sürüldükten sonra son derece lüzumsuz bir şekilde ereksiyon olmaya başlayıp, bununla ne yapacağını bilemeyecek adamlar dolaşmaya başlayacaklar etrafta.

Anlayacağınız dünya bundan böyle çok daha tehlikeli bir yer olmaya başlayacak.

***

Tabii işin başka boyutu da var.

Diyelim ki bir bayana rastladınız ve o sizden kendisine özgü bazı nedenlerden dolayı hoşlandı. Yani her bayanın tercihlerinde isabetli kararlar vereceğinin garantisi olamaz, değil mi ama?

Ve pat diye size ‘‘Haydi sevişelim’’ dedi.

Bu durumda ‘‘Bir saat beklemen mümkün mü?’’ diye ona sorduğunuz takdirde kadının sizi ya deli, ya ağır derecede hasta, ya da aptal olarak değerlendirip anında terk edeceği ve sizinle sevişmeyeceği gibi sizin yaşadığınız ülkeyi bile terk edeceği kesindir.

Çünkü herkes bilmektedir ki kendisine seks teklif edildiği an bekleme süresi isteyen erkek daha henüz doğmamıştır.

***

Diyorlar ki bu ilacın bir de yan etkisi varmış.

İlacı aldıktan sonra bazı erkekler yeşil ile mavi rengi birbirine karıştırıyorlarmış.

Bunu neden açıkladılar anlamadım.

Düşünsenize, beş yıldır iktidarsızsınız ve bu ilaç ortaya çıkıyor.

Allahınızı severseniz mavi ile yeşili birbirine karıştırırım diye korkup bunu almayacak bir erkek olabilir mi?

Kimin umurunda mavi veya yeşil. Erkekler ereksiyon olabilmek için yüzde yüz anlamda tamamen renk körü olmaya bile hazırlarken, bu yan etkinin pratikte hiçbir şeyi engellemeyeceği kesindir.

Ha tabii ‘hayır olmaz, mavi ile yeşili karıştırmaya tahammül edemem. Bu ilacı katiyen almam, varsın ereksiyon olamayayım ne olacak yani’ diye düşünenler de ortaya çıkabilir.

Onlar kaybedilmiş vakalar. Bu tür insanların pipisini keseceksin, kıyma makinasına atacaksın, sonra çıkan kıymayı sokak köpeklerine yedirip, daha sonra da köpeği vuracaksın.

Yani o kadar sinirlendiriyor ki beni bu tür kıl adamlar, aklınız durur.

***

Yazıyı bitirirken iki noktaya dikkatinizi çekmek istiyorum.

1- Ereksiyon sorunu olmayanların bu ilacı almalarına gerek yok diyor doktorlar. Bence bu öğüdü dinleyecek erkek de henüz daha doğmadı, çünkü erkeklerin felsefi açıdan son derece anlamsız olan bir takıntıları da her ereksiyonun daha da iyisine daha sıkça ulaşılabileceğini düşünmeleridir. Bunun felsefi açıdan anlamsız olduğunu anlatmaya çalışırsanız eğer sizi kimse dinlemeyecektir bile.

2- Bu yazıda penis yerine pipi kelimesini kullandım. Bu da benim Türkiye'de uzunca bir süredir yaşıyor olmam nedeniyle hislerimin, duygularımın inceleşmesi ve rafineleşmesiyle bağlantılı olan bir durumdur.













Yazarın Tüm Yazıları