Hafta sonu notlarım

Irina Shayk’ın güzelliği
Damat&Tween’in defilesinde podyuma çıkan Irina Shayk öyle böyle değil çok güzelmiş.

Haberin Devamı

Hatta bugüne kadar gördüğüm en güzel model diyebilirim. Röportaj için bir saate yakın zaman geçirdik, fotoğraf çektirdik. Kaprissiz, sevimli, eğlenceli... Peki bu kız hâlâ Ronaldo’yla beraber mi? Bak ondan emin değilim. Israrla kaçamak yanıtlar verdi Ronaldo’yla ilgili, bende de ayrıldılar şüphesi uyandırdı.
Enginar tatlısı
Ben de ilk duyduğumda sizin gibi yüzümü buruşturmuştum, enginarın tatlısı olur mu diye... Hem de çok güzel oluyormuş. Cibalikapı Balıkçısı üzerinde deneye deneye nefis bir enginar tatlısı çıkardı sonuçta. İlk duyduğunda yüzünü buruşturanların hepsi sonradan bayılıyor. Yolunuz düşerse deneyin lezzetine şaşıracaksınız.

Karabük’ü kim yaktı?

Gazeteler yazıyor: Kartal’ı hakem yaktı! Bu kadar yanlı başlıklar olabilir mi? Beşiktaş’ın sayılmayan golünden önce Karabük’ün penaltısı verilmedi, ayrıca Beşiktaş’ın kalecisi kırmızı karttan atılmalıydı. Ama spor basını bunu atlayıp “Kartal’ı hakem yaktı” diyor. Neyse ki hakemin iki tarafa da haksız kararlar verip maçı katlettiğini yazanlar var da spor basınının itibarını kurtarıyorlar.

Kıvanç’ın menajerliği

Cem Ceminay, benim Kıvanç Tatlıtuğ’un menajeri olduğumu söylüyor. James Cameron’la buluşmaya ön ayak olduğumu, bu yolla Kıvanç’ın promosyonunu yaptığımı yazdı Vatan’da. Evet, yaparım... Sadece oyuncuları değil, müzikte, sanatta, sporda, iş dünyasında uluslararası başarı kazanabilecek her Türk’ü, her Türk şirketini desteklerim. Türkiye dışında başarı kazanabilecek isimleri paçasından aşağı çekmeyi değil, desteklemeyi tercih ederim. Bunun adı menajerlikse evet menajerliğini de yaparım. Parayla değil ama gönül rızasıyla...

Emenike sevgisi

Karabükspor’un Nijeryalı yıldızı Emenike ilk yarının en iyi futbolcusuydu. Bu gidişle de sezona damgasını vuracak. Oynadığı futbolla, mütevazı tavırlarıyla taraflı tarafsız herkesin gönlüne taht kurdu. İşte Beşiktaş taraftarı maç öncesi tribünlere çağırdı alkışladı Emenike’yi. Çünkü futbola güzellik katıyor bu adam.
Eminim tribünlerde artan Emenike sevgisinde, Okan Bayülgen’in “Tekneyle mi geldi bu adam” diyerek Emenike’yi aşağılamaya kalkmasının da etkisi vardır.

Onur da bizden özür dilesin!

Hadi biraz da Onur Baştürk’ün sözlerini tartışalım. Gece eğlenmeye çıkan herkesin tek hedefinin seks olduğunu söyledi Onur. Goa Yayınları’ndan çıkan yeni kitabı Uydurukçu’yu anlatmak için Ayşe Arman’a verdiği röportajda söyledi bunu. ‘Yok artık daha neler’ dedim. Kadınlar, erkekler hepsi...
Gece çıkanların hepsi seks arıyormuş. İyi de ben aramıyorum Onur ne yapacağız?.. Benim etrafımda da seks aramayan, gece sadece eğlenmeye çıkan çok sayıda kadın ve erkek var... Biz ne oluyoruz. Bu tür genellemeler hep yanlış sonuca varır. Öyleyse yanlış sonuca varan Onur da bizden özür dilesin, gece dışarıya seks için çıkmayanlardan!..

Sürekli yeni kanal açılıyor

Bir yandan, “reklam pastası bu kadar ufakken bu kadar çok kanal fazla değil mi” diye tartışıyoruz diğer yandan da sürekli yeni kanal kuruluyor.
El Cezire, Türkiye’de yayın yapmak için CINE5 kanalını alıyor. Atv yeni haber kanalını kurmak için süreci hızlandırdı. Bu arada Minika adıyla yeni bir çocuk kanalı kurdular. TNT ünlüleri transfer ederek ses getirecek şekilde yayına başladı.
İsim hakkı alınarak Türkçe yayını yapılan yabancı kanallar da cabası... Demek ki bu televizyon piyasası daha çok su kaldıracak.

Ben inandım...

Aşk Tesadüfleri Sever’de Belçim Bilgin ve Ömer Faruk Sorak’ın anlattığı hikaye bana inandırıcı geldi... Yapım ekibi Ankara’da film çekmek için bir ev ararken tesadüfen Belçim’in doğduğu evi bulmuş ya... Bana bunu Belçim ve Ömer Faruk canlı yayında anlattılar. Filmin promosyonu için uydurulmuş bir hikaye gibi düşünmedim. Belki Ali Eyüboğlu da doğrudan onların ağzından dinlese inanırdı...

Yazarın Tüm Yazıları