Sonbahar aylarıyla birlikte hava değişimlerinin de etkisiyle grip salgını yine boy göstermeye başladı. İlaç kullanmayı sevmeyenlerin başlıca şifa kaynağı ise alternatif tıp ile bitkisel çözümler oluyor. Gribe karşı önlem olarak etkili gıdalarından bahseden Prof. Dr. Osman Müftüoğlu, 10 öneride bulundu. İşte, Gribe karşı önlem almak isteyenler için Osman Müftüoğlu'nun önerileri
#Grip TedavisiKızılay’ın kan stoklarının kritik seviyelere inmesiyle hastanelerdeki pek çok tedavi de aksama noktasına geldi. İktidar ve muhalefet, Kızılay ile ilgili tartışmaların bir kenara bırakılıp kan bağışında bulunulması için Hürriyet gazetesi aracılığıyla ortak çağrı yaptı...
#KızılayHavaların soğuması ve mevsim normallerine inmesi ile birlikte özellikle üst solunum yollarına bağlı enfeksiyonlarında artış gözlemlendi. Özellikle yaşlılar ve çocuklar arasında artan bu enfeskiyonlar ise tridemi olarak adlandırılıyor. Peki, tridemi nedir?
#TridemiAntalya’da bugün ve yarın hububat ve un sektörünün kalbi atacak. Türkiye’nin 7 yıldır un sektöründe dünyanın ihracat şampiyonu olmasında büyük katkı sunan Türkiye Un Sanayicileri Federasyonu (TUSAF), Antalya Titanic Mardan Palace’da 16. Uluslararası Kongre ve Sergisi’ni düzenliyor.
#AntalyaProf. Dr. Osman Müftüoğlu, konuk olduğu programlar ve yaptığı açıklamalarla gündeme geliyor. Osman Müftüoğlu, kilo alımının en önem nedenlerinden birinin metabolik ve ruhsal rahatsızlıklar olduğuna dikkat çekmişti. İşte, Prof. Dr. Osman Müftüoğlu’nun hayatına ilişkin bilgiler...
#Prof. Dr. Osman MüftüoğluDemir başta olmak üzere birçok faydalı mineral ve vitamin barındıran et ayrıca en güçlü protein kaynaklarından. Peki eti sağlıklı tüketmek için neler yapmalısınız. İşte etin hem sağlığınızı bozmaması hem de kilo aldırmaması için yapılması gerekenler...
#Eti Sağlıklı TüketmeHürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Enis Berberoğlu, Nejat Koçer’in 10 yıl önceki Gaziantep davetini unutamadığını belirterek, “Bu kentte buluşma ilhamı da o sebeple geldi. O zaman yemek masasında bu kentin ürettiği 3 bin 687 marka vardı. Şimdi onbinleri geçti” dedi.
#Enis BerberoğluVanderbilt Üniversitesi’nin yaptığı bir araştırma, "popüler diyet programlarını uygulayan hastalarda bir süre sonra ümitsizlik hissi, yorgunluk, uyku bozuklukları ve aşırı karbonhidrat tüketmeyle karakterli (şekerli, unlu gıdalar yemeye istek duymak) depresif bir ruh halinin oluştuğunu" gösterdi.