Trilye, balık ve deniz ürünleri dendiğinde sadece Ankara’da değil, ülkemiz genelinde ilk akla gelen restoranlardan biri. Süreyya Üzmez’in, yarbaylığa terfi etmesine altı ay kala orduyu bırakıp açtığı restoran, 2002’den bu yana sanatçılar, bakanlar, diplomatlar ve iş dünyası da dahil sayısız müdavim edindi. Üzmez, işte o müdavimlerle olan anılarını ‘Trilye’nin Oltasına Takılanlar 1’ adlı kitabında paylaşıyor.
#Süreyya ÜzmezBir besini diğerinden daha değerli yapan sadece vitamin ve mineral içeriği değil. Sağlığınız söz konusu olduğunda meyve, sebze ve bakliyat grubu yiyeceklerdeki bazı antioksidan maddeler vitamin ve minerallerden çok daha etkili. Gelin bu renkli ve keyifli dünyaya biraz daha yakından göz atalım