Günlük burç yorumları

Haberin Devamı

KOÇ 21 Mart-19 Nisan

Sağlığınıza dikkat etmeniz ve sinirlerinize hakim olmanız gereken birkaç günün içindesiniz. Bazı işler sonuçlanabilir veya bazı işlerle ilgili haberler alabilirsiniz.

BOĞA 20 Nisan-20 May›s

Sevdiğiniz kişileri ihmal etmeniz veya çok fazla sosyalleşmeniz, ilişkilerinizde problemlere neden olabilir. Aşk hayatınızda bazı konular sonuçlanabilir.

İKİZLER 21 Mayıs-21 Haziran

Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda problemler, tartışmalar ya da bazı sonuçlanmalar söz konusu olabilir. Daha uzlaşmacı olmaya çalışmanız gerekebilir.

YENGEÇ 22 Haziran-22 Temmuz

İletişim, medya, eğitim, ticaret, alım-satım veya reklam konularını içeren başlıklarda tamamlanma etkileri hakim. Yakın çevrenizle ilişkilerinizde ise problemler yaşanabilir.

ASLAN 23 Temmuz-22 Ağustos

Haberin Devamı

Maddi konular netleşmeye başlıyor. Parasal aktivitelerde sonuç almaya başlıyorsunuz. Ancak şartları zorlamadan önce birkaç gün beklemek daha doğru olabilir.

BAŞAK 23 Ağustos-22 Eylül

Sonlanma veya sonuçlanma enerjileri altındasınız. Önemli kararlar alabilirsiniz. Eşinizin, çok yakın olduğunuz bir kişinin veya ortağınızın yaşamına odaklanırken önemli sonuçlar ortaya çıkabilir.

TERAZİ 23 Eylül-22 Ekim

Sağlığınızı veya iş hayatınızı ilgilendiren konuların ön planda olduğu birkaç günlük süreçtesiniz. Olgunlaşan, sonuçlanan veya sonlanan işler söz konusu olabilir veya beklediğiniz haberler ortaya çıkabilir.

AKREP 23 Ekim-21 Kasım

Sosyal yaşamınızı ilgilendiren konular, arkadaşlık ilişkileriniz ve çevrenizle ilgili olaylar zaman alabilir ve yıpratıcı olabilir. Bu esnada sizin için özel kişileri de ihmal etmemelisiniz.

YAY 22 Kasım-21 Aralık

Duygusal açıdan hassas birkaç günlük süreçtesiniz. Bazı kişilerle ilişkilerinizi veya bazı işlerinizi sürdürüp sürdürmeme kararı alabilirsiniz.

OĞLAK 22 Aralık-19 Ocak

Yurtdışı bağlantılı işler, eğitim, yabancılarla ilişkiler, dış ticaret, seyahatler, medya, bilişim ve ulaştırma konularında sonlanma veya sonuçlanma enerjileri hakim. Biraz problemli olsa da olaylar netlik kazanıyor.

KOVA 20 Ocak-18 Şubat

Haberin Devamı

Ortak kaynak kullanımı gerektiren konular (kredi, burs, sponsorluk, prim, miras, nafaka v.b) netleşiyor, sonlanıyor ya da bu alanlarda bazı haberler söz konusu. Ani ödemelere de hazırlıklı olmalısınız.

BALIK 19 Şubat- 20 Mart

İkili ilişkileriniz zaman alıcı olabilir veya uzlaşmacı olmayan kişilerle uğraşmanız gerekebilir. Sağlığınıza özen göstermeniz gereken günler.

Yazarın Tüm Yazıları