Günlük burç yorumları

Haberin Devamı

KOÇ 21 Mart-19 Nisan

Bazı konuların nasıl daha farklı şekilde ele alınabileceği üzerine düşünebilir ve bulduğunuz sonuçları diğerleriyle paylaşabilirsiniz. İşle ilgili görüşmelerde koşulları ve maddi boyutu çok iyi incelemekte fayda var.

BOĞA 20 Nisan-20 Mayıs

Son haftalarda üzerinde yoğunlaştığınız işler aniden istediğiniz istikamette ilerlemeye başlayabilir. İşbirliklerinizi gözden geçirmenizde fayda var. İleriye dönük adımlar üzerinde durmak isteyebilirsiniz.

İKİZLER 21 Mayıs-21 Haziran

Bazı konularda net fikirlere sahip olmadan önce beklemenizde fayda var. Çünkü her şey sanıldığı kadar net değil, sonuçlar belirginleştiğinde atacağınız adımlar daha sağlıklı olacaktır.

YENGEÇ 22 Haziran-22 Temmuz

Belli konularda daha rahat veya bilinçli ilerlemenize yardım edebilecek işaretler kendini göstermeye başlayabilir. Ancak hızları düşündüğünüz ibre aralığında olmayabilir. Dolayısıyla sabırlı olmanız gerekiyor.

Haberin Devamı

ASLAN 23 Temmuz-22 Ağustos

Hangi konuda ilerlemek istiyor olursanız olun, pozitif düşünmeniz, olaylara hakim olmanız ve ne yaptığınızdan eminmiş gibi hareket etmeniz gerekiyor. Gizli ilişkiler ön plana çıkabilir.

BAŞAK 23 Ağustos-22 Eylül

Önümüzdeki birkaç gün boyunca ilerlemiyor görüntüsü veren veya ters giden işler sıkıntı yaratabilir. Her durumda esnek olmanız ve açık fikirli davranmanız, olayların altından kalkmanızı kolaylaştıracaktır.

TERAZİ 23 Eylül-22 Ekim

Çevreyi ikna etmeye çalışmak için uğraşmak yerine, yaptığınız seçimlerin muhtemel sonuçları üzerine ciddi şekilde odaklanmanızda fayda var. Bu durumda muhtemel aksiliklerin de önüne geçebilirsiniz.

AKREP 23 Ekim-21 Kasım

Çözülmesi gereken problemler olabilir. Önceki girişimlerde sonuç alamamış olsanız da, bu sefer daha ısrarcı olmanız başarı getirebilir. Özel yaşamınızda bilinçli tercihler yapabilirsiniz.

YAY 22 Kasım-21 Aralık

Eğer bazı konuların istediğiniz şekilde ilerleyeceğinden eminseniz, destek görüp görmeyeceğini denemek isteyebilir ve bu yönde adımlar atabilirsiniz. Sürpriz ilişkiler veya gizli bağlantılar gündeme gelebilir.

Haberin Devamı

OĞLAK 22 Aralık-19 Ocak

Önemli konuları ele alırken eski yöntemleri savunmadığınızdan emin olmanızda fayda var. Yenilikçi olmalısınız. İlişkilerinizde olumlu gelişmeler söz konusu.

KOVA 20 Ocak-18 Şubat

Maddi konularda pazarlık şansınızı zorlamak istediğiniz günlerdesiniz. Ancak bu tür işlerde akıcılık sağlamak şimdilik çok kolay olmayabilir.

BALIK 19 Şubat- 20 Mart

Bazı konularda net kararlar vermeniz gerekebilir. Bazı iş, uygulama, anlaşma ya da kişilerden tamamen kurtulmanız gerektiğinin farkına varabilirsiniz. Planlı ilerlemeniz gerekiyor.

Yazarın Tüm Yazıları