Günlük burç yorumları

Haberin Devamı

KOÇ 21 Mart-19 Nisan

Bir süre için kimseye planlarınız-dan söz etmemenizde fayda var. Zira, asıl amaçlarınızı belli etmeden ve diğer kişiler işlerinize karışmaya başlamadan önce hazırlık yapmanız gerekiyor.

BOĞA 20 Nisan-20 Mayıs

Ailenizle yapacağınız eğlenceli planlar veya sohbetler, aşk hayatınıza olumlu yansıyabilir. Ya da aşk hayatınız özel yaşamınızı veya genel anlamda ilişkilerinizi iyileştirebilir.

İKİZLER 21 Mayıs-21 Haziran

Durumunuzu doğru değerlendirmeli, ne yapacağınıza karar vermelisiniz. Doğru yönde ilerlenmesi için değişiklik yapılması gerekebilir. Özel yaşamınızdaki konular, işle ilgili tartışmalar üzerinde de etkili olabilir.

YENGEÇ 22 Haziran-22 Temmuz

Yeteneklerinizi kendi yararınız için kullanmalısınız. Alışılmadık şeyler deneyerek ilgi çekebilir, hatta bazı hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Sizden farklı kültürlerden kişiler yeni başlangıçlara vesile olabilir.

Haberin Devamı

ASLAN 23 Temmuz-22 Ağustos

İşleri yoluna koymanın veya daha iyi hale getirmenin yöntemlerini arayabileceğiniz günler. Bir değişiklik kaçınılmaz ama doğru nedenlerle ve doğru zamanda olmasında fayda var.

BAŞAK 23 Ağustos-22 Eylül

Paranızı korumalısınız. Gerçekleşmesi zor iyimser tablolarla sizi yanıltmaya çalışan kişiler olabilir. İhtiyacı olan kişiler için bir şeyler yapmak isteyebilirsiniz, ancak maddi açıdan kendinizi korumanız gerekiyor.

TERAZİ 23 Eylül-22 Ekim

Eğlenceye zaman ayırmadan önce, görevlerinizi yerine getirdiğinizden emin olmanız gerekiyor. Eski tanıdıklar duygularınızdan faydalanmaya ya da başarmak için çaba gösterdiğiniz şeyleri bozmaya çalışabilir.

AKREP 23 Ekim-21 Kasım

Hayatınızda veya ilişkinizde olumlu gelişmelere yardım edecek değişiklikler yapabilirsiniz. Bağlayıcı sözler söz konusu olabilir. Hayallerinizin peşinden gidebilir veya ilham verici seyahatlere çıkabilirsiniz.

YAY 22 Kasım-21 Aralık

Değişiklikten korkmayın, yolunuzda devam etmeniz gerekiyor. Yeni yerler keşfetmeli veya evinizde konforu artıracak değişiklikler yapmalısınız. Tutamayacağınız maddi sözler verebilirsiniz, dikkat!

Haberin Devamı

OĞLAK 22 Aralık-19 Ocak

Önemli bir ilişkinizi güçlendirebilmek için gereğinden fazla para harcayabilirsiniz. Kayıp yaşamamak için sahip olduğunuz şeyleri ve paranızı korumanız gerekiyor. Duygusal konular planlarınızı engellememeli.

KOVA 20 Ocak-18 Şubat

Ne yapmanız gerektiğini çok iyi bildiğiniz bir konuda zor bir durum uzlaşma koşullarını gündeme getirebilir. Kendinizi ifade etmekten çekinmemeli, planlarınızı yürürlüğe koymalısınız.

BALIK 19 Şubat- 20 Mart

Aileniz, arkadaşlarınız veya yapmaktan keyif aldığınız işler güne renk getirebilir. Başarınıza katkısı olabileceğini düşündüğünüz kişilerle fikirlerinizi paylaşabilirsiniz. Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var ve bazı sözler verilebilir.

Yazarın Tüm Yazıları