Günlük burç yorumları

Haberin Devamı

KOÇ   21 Mart-19 Nisan
Evinizi, ailenizi veya ilişkilerinizi ilgilendiren konularda esnek olabilirseniz kazanacaksınız. Bugünlerde bazı kişilerin önerilerine adil yaklaşmalı
ve hakkını vermelisiniz.

BOĞA   20 Nisan-20 Mayıs
Karşınızdaki kişiler söylediklerinizi veya yaptıklarınızı hemen anlayamayabilirler, on dakika sonra tekrar şansınızı denerseniz, fikirlerini değiştirmeye eğilimli olduklarını görebilirsiniz.

İKİZLER   21 Mayıs-21 Haziran
İşinizi ilgilendiren bir durum yavaş ilerliyor olabilir. Ancak, herhangi bir rötarın ya da yavaş akışın yararınıza sonuçları olacağa benziyor. Yükselen burcunuzun günlük yorumunu da okumayı lütfen unutmayın.

YENGEÇ   22 Haziran-22 Temmuz
Bugünlerde belli bir konuda ısrarcı olmanın faydası olmayacağa benziyor. Size dirençle karşı koyan biriyle karşılaşırsanız, aynı türde karşılık vermemenizde yarar var.

ASLAN   23 Temmuz-22 Ağustos
Bazı kişileri gerçek potansiyellerine göre değerlendirmenizde fayda var. Kuzuları koruması için, kurttan ricada bulunursanız, olası aksilikler kurdun suçu olmayacaktır malum.

Haberin Devamı

BAŞAK   23 Ağustos-22 Eylül
Bazen olayları kontrol etmek zordur, bugünlerdeki iş akışınızda, bu cümleye daha fazla önem vermenizde fayda var. Zamana bırakın, geç de olsa, güç olmasın.

TERAZİ   23 Eylül-22 Ekim
Belli bir konuyu zorlama eğiliminde olabilirsiniz. Ancak, ne kadar zorlarsanız, hoş olmayan sonuçlara doğru ilerleme ihtimali olabilir. Temkinli olmakta fayda var.

AKREP   23 Ekim-21 Kasım
Üzerinde yoğunlaştığınız bir plan, anlaşma, iş vb. konularda yavaşlamanızda fayda var. Zira, maddi ya da uygulamalarla ilgili sorunlar söz konusu olabilir.

YAY   22 Kasım-21 Aralık
Anlık değişimlere açık bir süreçteyiz. Gerçekler veya bizim gerçeklere yaklaşımımız her an değişiyor. Bugün, bazı anlarda bu cümlemi hatırlayabilirsiniz.

OĞLAK   22 Aral›k-19 Ocak
Belli bir girişim, yoluna girmeye başlasa da, henüz olması gereken yere gelmedi. Ancak, yolculuk her zaman gidilecek yer kadar önemlidir, öyle değil mi?

KOVA   20 Ocak-18 Şubat
İşbirliği yapmak ya da ilişki kurmak istediğiniz kişilerle bağlantıya geçmek istiyorsanız, oturduğunuz yerden kalkıp, olası yolları bulmanız gerekiyor. Harekete geçin!

BALIK   19 Şubat-20 Mart
Sizinle tartışmak isteyen kiÅŸiler olabilir. Belli bir tarafı tutmaktan ya da belli bir görüşü benimsemekten kaçmanız, bu tür ortamlardan korunmanıza yardım edebilir.Â

Yazarın Tüm Yazıları