Günlük Burç Yorumları

Haberin Devamı

KOÇ   21 Mart-19 Nisan

Bazı konularda fazla paylaşımcı olabilir, düşüncelerinizi hesapsızca herkese anlatabilirsiniz. Kime ne kadar güvenilebileceğinizden bu kadar emin olmamanızda fayda var.

BOĞA   20 Nisan-20 Mayıs

Arkadaşlarınızla keyifli zaman geçirebilirsiniz. Yeni iş bağlantıları farklı yönde ilerlemenize sebep olabilir. Kurumsal şirketlerle bağlantılı işlerde gecikmeler yaşanabilir.

İKİZLER   21 Mayıs-21 Haziran

İhtiyacı olan bir kişiye yardım etmeniz durumunda farklı kazançlar elde edebilirsiniz. Zaman ve tecrübenizi paylaşabilirsiniz ama paranızı paylaşırken iki kere düşünün.

YENGEÇ   22 Haziran-22 Temmuz

Beklenmedik değişiklikler, duygusal gerilimler yaratabilir. Yaratıcı plan, girişim veya projelerinize odaklanmanız, sonuçları olumlu yönde değiştirmenizi sağlayabilir.

Haberin Devamı

ASLAN   23 Temmuz-22 Ağustos

Çalışmalarınızı detaylandırmalısınız. Seyahatler, eski arkadaş, meslektaş veya tanıdıklarla iletişim kurmak ya da anlaşmalar yapmak size olumlu şekilde geri dönebilir.

BAŞAK   23 Ağustos-22 Eylül

Size bedel ödetebilecek hâl almadan önce, duygusal konuları doğru yönetmenizde fayda var. Size baskı uygulamaya çalışan kişilere izin vermeyin. Aşk hayatınız ön planda.

TERAZİ   23 Eylül-22 Ekim

Seyahatler, kurs, seminer, konferans gibi yerler ya da eski tanıdıklarla toplantılar, değerli bilgiler edinmenizi sağlayabilir. Fikir ve düşüncelerinize ilgi artabilir.

AKREP   23 Ekim-21 Kasım

Özel veya işinizle ilgili işbirliklerinize daha fazla zaman ayırmanız gerekiyor. Yaşadığınız yerde güncel değişiklikler yapabilirsiniz. Seyahatler esnasında bazı bilgilere ulaşılabilir.

YAY   22 Kasım-21 Aralık

Yapacağınız fiziksel değişiklikler, kendinizi daha iyi hissetmenize yardım edebilir. Dürüst olmakta zorlanacağınız durumlar varsa, bazı kişilerle yüzleşmekten kaçınmalısınız.

OĞLAK   22 Aralık-19 Ocak

Yakın çevrenizden kişilerle ilişkilerinizde şüpheli ya da güven sarsıcı durumlar oluştuysa, gerçekleri araştırmanız bu tür durumların aydınlanmasını sağlayabilir.

KOVA   20 Ocak-18 Şubat

Bazı konularda sonlanmalar ya da sonuçlanmalar yaşanabilir. İçinde bulunduğunuz durumu detaylı şekilde inceleyip kötümser olmamalı, faydacı çözümler üretmelisiniz.

Haberin Devamı

BALIK   19 Şubat- 20 Mart

Eski tanıdıklarınızla bir araya gelebilirsiniz. Bugünlerde ortaya koyacağınız şeyler gerçekten çok değerli. Kontrollü olmak ve abartılı tavırlardan kaçınmak gerekli.

Yazarın Tüm Yazıları