Günlük Burç Yorumları

Haberin Devamı

KOÇ   21 Mart-19 Nisan

Diplomatik olmamanız durumunda karşı taraf üzerinde olumsuz bir etki yaratabilirsiniz. Belli konulara yoğunlaştıysanız ya da belli projeler üzerinde çalışıyorsanız, kısa bir süre içinde sonuçlarını alabilirsiniz.

BOĞA   20 Nisan-20 Mayıs

Sizi zorlayan kişilere aynı şiddette cevap vermeniz, yangına körükle gitmeniz anlamına gelebilir, politik olmakta fayda var. Aşk hayatınız veya evliliğinizde olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.

İKİZLER   21 Mayıs-21 Haziran

Yaratıcı fikirlerinizi, arkadaşlarınızla paylaşmanız durumunda uygulayabilirsiniz. Eviniz ve ailenizle ilgili bazı konular netleşebilir. Taşınma, tadilat konularında sonuca gelebileceğiniz günlerdesiniz.

YENGEÇ   22 Haziran-22 Temmuz

Kelimelerinizi dikkatli seçin. Bazı konularda geri adım atabilme fırsatı söz konusu olabilir. Dikkatsiz edilen laflar ise geri dönüşü olmayan durumlara neden olabilir. Maddi gelişmelerin ön plana çıkabileceği günlerdesiniz.

Haberin Devamı

ASLAN   23 Temmuz-22 Ağustos

Sizden tavsiye isteyen kişiler varsa, oralı olmamanız yararınıza olur. Aksi takdirde iki taraftan birisi öfkeyle bu durumdan duyduğu pişmanlığını dile getirebilir. İşinizi ilgilendiren gelişmeler yaşanabilir.

BAŞAK   23 Ağustos-22 Eylül

Sözlerinize dikkat etmezseniz, karşı taraf sizi tamamen yanlış anlayabilir. Üzerinde yoğunlaştığınız bir konu neticelenebilir, bir anlaşmazlık çözülebilir. Yeni kişilerle tanışabilirsiniz veya mevcut ilişkinizde yeni şeyler deneyebilirsiniz.

TERAZİ   23 Eylül-22 Ekim

Çok hassas bir konuda dahi olsa, belli bir fikir veya öneriden hoşlanmadıysanız kibarca geri çevirebilirsiniz. İşle ilgili veya genel anlamda stres hissedebileceğiniz günlerdesiniz. Ancak iş hayatınızda yeni şeyler denemeniz veya denemek zorunda kalmanız yenilenmenizi sağlayabilir.

AKREP   23 Ekim-21 Kasım

Belli bir iddianızdan vazgeçmek isteyebilir veya vazgeçmiş olmayı tercih edebilirsiniz. Dolayısıyla fikrinizde ısrarcı olmamanızda fayda var. Sosyal yaşamınızı veya arkadaşlık ilişkilerinizi ilgilendiren konularda hızlı gelişmelerin yaşanabileceği günlerdesiniz.

Haberin Devamı

YAY   22 Kasım-21 Aralık

İş hayatınızı veya sağlık durumunuzu ilgilendiren konularda zorlandığınız bir süreçtesiniz. Hangi alanda zorlandıysanız veya hangi konulara yoğunlaştıysanız, geri dönüşlerini almaya başlayabilirsiniz. Günü verimli ve işe yarar planlar yaparak geçirebilirsiniz.

OĞLAK   22 Aralık-19 Ocak

Zarif sunumunuzla gurur duyabilirsiniz ama bazı durumlar kazara oluşmuş olabilir ya da olası aksiliklere karşı tedbirli olmakta fayda var. Resmi veya kurumsal sektörle ilgili konularda gözle görülür gelişmeler yaşanabilir.

KOVA   20 Ocak-18 Şubat

Cümlelerinizi dikkatli kurmalısınız. Maddi açıdan hızlı günlerdesiniz. Aşırı harcamalardan kaçınmalı, değerli eşyalarınıza sahip çıkmalı, çek, kredi, fatura gibi ödemelerinizi ihmal etmemelisiniz.

Haberin Devamı

BALIK   19 Şubat- 20 Mart

Kişisel refahınızla ilgili konularda konuşmaktan kendinizi alamayabilirsiniz. Beklenmedik durumlara karşı bir B planı yapmanızda fayda var. İkili ilişkilerinizden bazılarında olaylar olgunlaşıyor. Bazı ilişkiler ileri bir aşamaya taşınırken, bazıları sonlanabilir.

Yazarın Tüm Yazıları