Gül Balosu’na tur düzenliyor

Demet Sabancı Çetindoğan, sahibi olduğu World Travel Channel adlı televizyon kanalı ile turizm işine soyundu.

Haberin Devamı

Monte Carlo La Société des Bains de Mer (SBM) şirketinin Türkiye ve Ortadoğu temsilcisi Hülya Biren’le işbirliği yapan Demet Hanım, bu yılki teması “1960’ların Londra’sı” olan 59. Monte Carlo Gül Balosu’na katılacak Türk misafirlere ev sahipliği yapacak. Aralarında Siren Ertan-Gökhan Çarmıklı, Ethel-Robert Baler, Dila-Tevfik Gür, Karin-Hüseyin Fazlıoğlu ve Sema Basa’nın da yer aldığı 40 Türk misafir, 22-25 Mart günleri arasında Hotel de Paris’te konaklayacak. 24 Mart’ta da Monaco’daki Yıldızlar Salonu’nda düzenlenecek 59. Monte Carlo Gül Balosu’nda Monaco Prensi II. Albert ve Hannover Prensesi Caroline ile tanışacaklar.

Kadınlar gecesi

Nişantaşı’nda hizmete giren Sess, kısa zamanda İstanbul gecelerinin popüler adresleri arasına girdi. Mekânda bu gece düzenlenecek partiye, Uludağ’daki Grand Yazıcı Otel’in eğlence müdürü Cihan Şensözlü ev sahipliği yapacak. DJ Can Parlak’ın müzikleriyle renklenecek gecede 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle çeşitli  sürprizler de olacak.

Gelir Van’a

Haberin Devamı

Anatoli’nin ikinci mağazasını İstinye Park’ta açan Beyhan Bağış, Kadınlar Günü’nde hayırlı bir işe imza atmak için kolları sıvadı. Daha önce Anatoli’nin Adressistanbul’daki mağazasının ilk gün gelirini Van’a bağışlayan Beyhan Hanım, bu kez de İstinye Park’taki mağazanın Kadınlar Günü’nde elde ettiği tüm geliri, Kızılay aracılığıyla depremzedelere gönderecek.

Pehlivanlar Nişantaşı’nda

Fotoğrafçı Bennu Gerede, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde “Kiss&Bet” adını verdiği bir sergi düzenliyor. Nişantaşı-Mim Kemal Öke Caddesi’ndeki Chalabi Art Gallery’de açılacak sergide Gerede’nin Kırkpınar yağlı güreş müsabakalarında çektiği pehlivan fotoğrafları yer alıyor.

Her kadın bir mücevherdir

Dünyanın en ünlü mücevher markalarından Buhajar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Nişantaşı-Abdi İpekçi Caddesi’ndeki mağazasında davet veriyor. HELLO!’nun ev sahipliği yapacağı, Buhajar Kreatif Direktörü Ruggereo Sandini’nin de katılacağı davette 2012 mücevher trendleri tanıtılacak.

Yazarın Tüm Yazıları