Grandmedikal Hospital Manisa’ya hayat veriyor

Haberin Devamı

Sektöre 1.5 yıl önce  giren Özel Grandmedical Hospital, alanında uzman kadrosu ve sunduğu hizmet kalitesiyle sağlık sektöründe hayalleri gerçekleştiriyor. A Sınıfı statüsünü koruyan Grandmedical’in
Başhekimi Op. Dr. Mümtaz Kahya, “Misyonumuz toplumsal sorumluluk bilinci ile bilimsel, vicdani ve etik değerlerden ödün vermeden, kaliteli, güvenilir sağlık hizmeti sunmak. Vizyonumuz ise tıbbi hizmetlerdeki mükemmeliyet düzeyi, hasta ve hasta yakınlarının memnununiyetini yaratmadaki kararlılığı, üstün nitelikli ekibi ve gelişmiş altyapısı ile Türki-ye’de model oluşturmak” dedi.

Özel Grandmedical Hospital’in kısa zaman
içinde sadece Manisa merkeze değil, tüm ilçe ve köylerle çevre illere güvenilir ve modern bir sağlık hizmeti sunar hale geldiğini vurgulayan Kahya, pek çok ünitesi ile hastanenin farklı ve ön plana çıkan hizmet anlayışını koruduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Kurum politikası
Grandmedical Hospital’in kurulduğu günden bu yana hastaları ve çalışanlarına değer katmayı bir kurum politikası haline getirdiğine değinen Teknik ve İdari İşler Koordinatörü Ali Arslan da “Etik değerlere önem veren, daima yeni projelere açık ve tıbbi gelişmeleri hedefleyen, yaratıcı fikirlerin hayata geçirelebileceği verimli ve huzurlu bir ortamda çalışıyoruz” diye konuştu.

24 SAAT AMELİYAT Yoğunbakım açısından bölgenin en üst düzey hastanesi olduklarını hatırlatan Mümtaz Kahya, “Kardiyoloji ve KVC (kalp damar cerrahisi) bu listede en üst sırada yer alır. Bu alanlarda çok üst düzey hizmetler veriyoruz. Kardiyoloji ve Kalp Damar Cerrahi’de verdiğimiz hizmetler 24 saat kesintisiz olarak gerçekleşiyor. Anjiyo, stent ve balon uygulamaları, ayrıca 24 saat kesintisiz bypass ameliyatı (açık kalp ameliyatı, kalp kapağı ameliyatları) ve büyük damar yaralanmaları aort anevrizması dediğimiz baloncuk şeklinde ve çok kısa sürede müdahale edilmezse yaşamın sonlanmasına sebep olabilecek hipovolemik şok ile tansiyon düşmesi ile büyük kanamalarla ilgili ameliyatları biz 24 saat yapıyoruz” dedi.

TÜP BEBEK ORANI Özel Grandmedical Hospital Tüp Bebek Merkezi Direktörü Prof. Dr. Tayfun Özçakır ise tüp bebek merkezi olarak Kuzey Ege’de sadece kendilerinin bulunduğunu vurgularken, “2012 yılında 74 aşılama yaptık. 29 tanesi başarılı oldu. 2 tüp bebeğimiz sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi. Yüzde 35 başarı oranıyla çalışıyoruz ki bu rakam dünya standartlarının üzerinde” şeklinde konuştu.

 

Yazarın Tüm Yazıları