Görünenin ötesi araştırılacak

Kişisel gezegenlerin hepsinin Akrep burcunda dizilmiş olması, hem akıl, hem duygu, hem fizik, hem de şuur düzeyinde Akrep Burcu özelliklerinin açığa çıkacağını işaret ediyor.

Ölüm ve ölüm ötesini sembolize eden Akrep Burcu, aynı zamanda bilinçaltının derinlerinde yatan gizli korkuları da yönetiyor.

Gökyüzünün bu konumu hem korkuları uyandıracak olayların açığa çıkabileceğini, hem de bu korkularla yüzleşip aşama yapılabileceğini işaret ediyor. Bilinçaltının derinliklerini sembolize eden Akrep Burcu, aynı zamanda görünen her şeyin derinliklerinde yatan gerçeklerle bütünleşiyor. Bu nedenle dünyanın görünür gerçeklerinin altında yatan görünmeyen gerçeklerin ortaya çıkarılmasının mümkün olabileceği bir dönemde bulunuyoruz.

Toprağın görünen üst kısmı ile bütünleşen Boğa Burcunun zıt burcu olan Akrep, toprak altının görünmeyen derinliklerindeki gerçekleri sembolize ediyor. Bu nedenle yer altı kaynaklarının araştırılacağı ve cevherlerin ortaya çıkmasıyla birlikte saklı bilginin de ortaya çıkacağı bir zamanın geldiğini gösteren gökyüzünün konumu, derinden etkileyici olayların meydana geleceğini ve köklü değişikliklerin gerçekleşebileceğini gösteriyor.

Akrep Burcu ölüm ve ölüm ötesini sembolize ettiği için, ölüm ötesiyle ilgili araştırmalar bu devre içinde derinleşebilir. Mesela ölüme yakın deneyim yaşayanlarla ilgili yapılmış çalışmalar bu devre içinde önem kazanabilir. Hemen aklıma gelen İngiltere’de yapılmış araştırmayı örnek olarak aktarıyorum.

İngiltere’deki Southampton Hastanesi bilim adamları, ölümün hemen öncesinde yaşananlar üzerine yaptıkları araştırmada, klinik olarak ölü kabul edilen kişilerin de pek çok duyguyu yaşadıklarını tespit ediyorlar.

Klinik açıdan "ölü" olarak kabul edilen kişilerin ölümden döndükten sonra anlattıkları duygular, ilginç bir benzerlik gösteriyor. "Huzur duyuyorlar ve ayrıca zamanın aktığını anlayabiliyor, ışığı algılayabiliyorlar."

Bu araştırmayı yapan bilim adamlarından Dr. Peter Fenwick şöyle diyor;

"Akıl ve beyni birbirinden bağımsız değerlendirmek mümkünse, bu ölüm sonrasında bilincin hálá uyanık kaldığı ihtimalini gündeme getiriyor."

Şimdi bu sorunun cevabının bulunacağı türden araştırmaların yapılacağı bir zaman olduğunu işaret ediyor, gökyüzünün konumu.

Hayallerin gerçekleşmesi mümkün

Meydana gelen olaylar düşüncelerin derinleşmesine neden olacak. İlginç stratejilerin geliştirileceğini işaret eden gökyüzünün konumu, güvenlik sağlamak ve güvenli ortam yaratmak için risklerin gözden geçirileceğini gösteriyor. Bugün Ay, hayal gücünü sembolize eden Neptün’ü uyandırıyor. Sezgiler, rüyalar ve hayal gücü ile bağlantılı konularda verimli çalışmalar yapılabileceğini işaret eden gökyüzünün bu konumu, hayalleri gerçekleştirmek için güçlü arzuların açığa çıkacağını gösteriyor.
Yazarın Tüm Yazıları