Gerilimden kaçınmalı

Gerilime ve stresli ortamlara açık bir gün. Hassas konularla uğraşılması gerekebilir.

Haberin Devamı

Dolayısıyla istikrarsız kişilerle ya da hassasiyet gerektiren konularla uğraşmamız gerekiyorsa, birkaç gün ertelemek yerinde bir hareket olacaktır.
Ertelemenin veya kaçmanın mümkün olmadığı durumlarda ise nötr kalmaya çalışarak uzun vadeli hedeflerimize, girişimlerimize ya da önemli ilişkilerimize zarar vermemeye çalışmamız gerekiyor.
Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgiyle kalın...

Günlük Burç Yorumları

Koç
Çevrenizde bulunan güvenilir kişilerin söylediklerinizin tam tersi davranması sizi rahatsız edebilir. Bu durumda olan biteni görmezden gelebilir ve karşı tarafa farklı muamele yapmaya başlayabilirsiniz.

Boğa
Bazı konularda biraz yavaşlamamanız durumunda özel ilişkilerinizde problemler yaşanabilir ve ruhen kötü hissedebilirsiniz. Sinirlerinize hakim olmanız veya yoğunluğunuzu hafifletmeniz gereken bir gün.

Haberin Devamı

İkizler
Bugünlerde yapacağınız anlaşmalarda veya pazarlıklarda kaldırabileceğinizden fazla şey vaat edebilirsiniz. Temkinli hareket etmekte, mümkünse anlaşmaları bir-iki gün ertelemekte fayda var.

Yengeç
Israrlı şekilde savunduğunuz fikirler veya yöntemler, aynı inatçılıkta olan kişilerin fikirleriyle çatışabilir. Bu konuları konuşmayı başka bir güne ertelemekte fayda var.

Aslan
Bugün yakın çevrenizde bulunan sinirli, düşüncesiz, takıntılı veya aşırı savunmacı kişiler sizi şaşırtabilir. Bu kişilerle aranıza mesafe koymanızda fayda var.

Başak
Belirlediğiniz bir hedefe ulaşmanız zor değil. Dolayısıyla bugünlerde karşılaşacağınız engel, problem ve aksilikleri büyütmemeli ya da kişisel algılamamalısınız.

Terazi
Olup biten olaylara ya da gergin kişilere tepkisiz kalmakta zorlanabilirsiniz. Ancak ani tepkiler vermeniz, güvenilir kişilerle ilişkilerinize veya önemsediğiniz kişilerle bağlarınıza zarar verebilir.

Akrep
Olayların gerektirdiğinden daha agresif davranabileceğiniz veya uzlaşmacı olmamayı tercih edebileceğiniz bir gün. Olayları büyütmemeniz veya engellerle karşılaşmanız durumunda politik olmanız, sizi 1-0 öne geçirebilir.

Yay
Önemli konularla uğraşmanız gerekebilir. Bu durumda günlük işleriniz sekteye uğrayabilir. Dolayısıyla gün içerisinde bir B planınız olmasında fayda var.

Haberin Devamı

Oğlak
Astrolojik olarak yılın ilk günlerine biraz gergin başladık maalesef. Ancak bugünlerde yaşadığınız gerilimin tek nedeni gezegen açıları ve birkaç gün içinde her şey normal akışına dönebilir. O nedenle ne olursa olsun mantıklı düşünmeye ve politik davranmaya çalışın.

Kova
Fikirlerinizde ısrarcı olmadan ya da iş bölümüne gitmeden önce detaylı bir çalışma yapmanızda fayda var. Sizin ve diğerlerinin dikkatli davranmaması sonucunda yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir. Dikkat!

Balık
Sizi rahatsız veya huzursuz eden kişilerle karşılaşabilir ve siz de bir o kadar karşı tarafı rahatsız edici tavırlar geliştirebilirsiniz. Küçük oyunların söz konusu olabileceği bir gün.

Yazarın Tüm Yazıları