Gerilim kısa sürdü

Jefi-Yasemin Kamhi çiftinin küçük kızı Lara Kamhi, yaz aylarından beri Ceylan ailesi üyelerinden Yiğithan Ceylan ile aşk yaşıyor.

Her yerde el ele, göz göze görünen sevgililere, geçtiğimiz gece Mayadrom’da rastladım. Birlikte sinema keyfi yapmaya gelmişlerdi. Filmi izlemek üzere salona girmelerinden hemen önce, aralarında küçük bir tartışma geçtiğine şahit oldum. Neyse ki kısa süren bu gerginlik, Lara’nın sevgilisine sarılmasıyla son buldu.

Red Room eskisi gibi

Süzer Plaza’nın alt katındaki Red Room geçtiğimiz kış olduğu gibi bu sezon da popüler adresler arasındaki yerini aldı. Patron Gökhan Yüzbaşıoğlu işletmeyi deneyimli iki isme bırakıp Miami’ye gitse de işler eskisi gibi yolunda... Mustafa Koca ve Aykut Bey, Red Room’un dekorasyonunu yenileyerek sezona merhaba dediler. Nadir Yelkenci’nin geçtiğimiz hafta Red Room’da verdiği parti ise son günlerde hemen hemen herkesin dilinde...

New York’ta mutlu son

Bodrum Halikarnas Disco’nun sahibi Süleyman Demir’in üç yıl önce New York’ta evlendiği ortaya çıktı. Janine Hanım’la New York’taki Türk Konsolosluğu’nda nikah kıyan Demir’in bu evlilikten 11 aylık bir de kızı varmış. Kızı Aysu Demir’i çok sevdiğini belirten Süleyman Bey, 3 yıllık evliliğinde çok mutlu olduğunu söylüyor.

Oğul’unu evlendirdi!

Eski Sağlık Bakanı Yıldırım Aktuna’nın, Amerika’daki Portland Ünüversitesinde master yapan oğlu Oğul Aktuna, önceki akşam Pera Palas Otel’de Özlem Balkış’la evlendi. Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün kıydığı nikaha Oğul Aktuna’nın annesi tiyatro sanatçısı Zeliha Berksoy, 8’inci Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın eşi Semra Özal, Hüsamettin Cindoruk, işadamı Korkmaz Yiğit, Gönül Yazar, Ferhan Şensoy, Okan Bayülgen, Garo Mafyan ile çok sayıda davetli katıldı. Damat Oğul Aktuna, nikah sonrası eşi Özlem Balkış’ı dudaklarından öperek kutladı. Çift, balaylarını geçirmek Maldiv adalarına uçtu.

Hırsızı yakalayamadı

Tuba Ünsal, Yılmaz Erdoğan’la başrolü paylaştığı ‘Vizontele Tuuba’ filminin Los Angeles film festivali kapsamında düzenlenen yarışmaya katılması nedeniyle Amerika’ya gitmişti. Ünsal geçtiğimiz hafta sonu İstanbul’a döndü. Döner dönmez renkli İstanbul gecelerine dalan manken, önceki akşam eşi Cem Cantaş’la Beyoğlu Wanna’daydı. Bu arada geçen gece çiftin Kabataş Setüstü’ndeki evlerine hırsız girmiş. Hırsızın içeri girmesinden hemen sonra eve dönen Ünsal ile Cantaş, onun bir şey almasına fırsat vermemiş ama hırsızı yakalamayı da başaramamış.

Aşk yeniden

Sinem Güven geçtiğimiz yıl aşk yaşadığı sevgilisi Murat Ersönmez’den ayrılmıştı. Bu ayrılığa Ersönmez’in Gamze Özçelik’le yaşadığı kaçamağın neden olduğu söyleniyordu. Bu sürecin perde arkasında ise tarafların bir süre ayrı kalma istekleri yatıyormuş. Geçtiğimiz ay ilişkilerine kaldıkları yerden devam etmeye başlayan Ersönmez ile Güven, geçen gece Beyoğlu Nu Pera’da eğlendi. Mutluluklarına bakacak olursak, bu ayrılığın onlara yaradığı kesin...

Bu kokteyl kaçmaz

Bugün 19.00-21.00 saatleri arasında Maçka Antik A.Ş’de bir kokteyl düzenleniyor. Antik A.Ş’nin patronu Turgay Artam, 25 yıl aradan sonra ilk defa müzelik eserlerin sergileneceği bu kokteylde, 7 Kasım’da Swissotel’de gerçekleşecek müzayedede satışa sunulacak eserlerin tanıtılacağını söylüyor.

Genç arkadaş

Tiyatro dünyasının deli dolu isimlerinden Nilgün Belgün, yaklaşık 8 yıldır Fazlı adlı bir veterinerle birlikte... Kendinden 13 yaş küçük olan Fazlı Bey’le ilişkisine bir türlü ad koyamayan, ‘Ne birlikteyiz ne de ayrı’ diyen oyuncu, geçtiğimiz akşam ise Best Model Mert Kılıç ile takıldı objektifimize... Beyoğlu Wanna’ya giden ve geç saatlere kadar içeride birlikte eğlenen Belgün ile Kılıç, mekanı yine birlikte terk etti.
Yazarın Tüm Yazıları