‘Gergin’ gece

Ahu Aysal, yakın dostlarını sahibi olduğu Hotel Les Ottomans’da düzenlediği davette bir araya getirdi. Davetin baş misafiri de Türkiye’nin pek çok ünlü ismine estetik ameliyat yapan Fransız doktor Maurice Dray’di.

25 senedir Paris’teki kliniğinde dünyanın her yanından gelen müşterilerine hizmet veren Dr. Maurice Dray, pratisyen hekim olduğu ve Fransa’da hiçbir mesleki örgüte üye olmadığı ortaya çıkınca dolandırıcılıkla suçlanmıştı. Fransa’da küçük bir muayenehane sahibiyken Türk müşteriler edinip frank milyoneri olan Dray’in ‘onur konuğu’ olduğu davette, yaptırdıkları estetik operasyonlarla adlarından söz ettiren Ajda Pekkan, Sema Çelebi, Güler Yiğit, Heves Ekinci ve Selma Türkeş de hazır bulundu.

Patronlar araba beğendi

Bentley’in yeni modeli Continental GT, geçtiğimiz gün İstinye Park’ta düzenlenen lansmanla tanıtıldı. İş, sanat ve spor dünyasından ünlü isimlerin katıldığı tanıtıma damgasını vuran isim ise Bentley koleksiyonu olan Ali Ağaoğlu oldu. “Garajımda aynı modelden dört tane var ama beşinciyi de almayı düşünüyorum” diyerek Continental GT’nin sürücü koltuğuna oturan ünlü işadamı, fiyatı 1 milyondan fazla olan aracın cabrio modeli için sipariş verdi.

Müzayede sezonu açıldı

Asar-ı Atika Antika Sanat Galerisi, yarın Nişantaşı’ndaki Sofa Hotel’de bir müzayede düzenliyor. Müzayedede, Osmanlı şaheserleri ile klasik ve çağdaş resim tabloları satışa sunulacak. Kanuni Sultan Süleyman’ın Erzurum Beylerbeyi’ne buyruğunun yazılı olduğu ferman da müzayedede satılacak parçalardan biri. Meraklısına duyurulur!

Amerikalı aktöre Al Jamal’de kutlama

Hollywood yapımı “Shadow Warriors”, “Dirty Money”, “Boys Klub” filmlerinde de rol alan Amerikalı aktör ve yapımcı Timothy Patrick Cavanaugh, yeni filmine mekân ve oyuncu aramak için Türkiye’ye geldi. Cavanaugh, doğum gününü de burada kutladı. Yakın dostu Bo Derek’ten methini duyduğu Al Jamal’e giden ve oryantaller eşliğinde eğlenen Cavanaugh, film şeridi olarak hazırlanan pastasının mumlarını da dostlarıyla birlikte üfledi.

Yeni albümün ilk konseri

Özlem Tekin, “Bana Bişey Olmaz” adlı albümünün ilk konserini Jolly Joker Balans’ta veriyor. Bu gece gerçekleşecek konserde Tekin, sadece yeni şarkılarını değil, eski parçalarını da yorumlayacak.
Yazarın Tüm Yazıları