Gergin bir döneme giriyoruz

Astrolojinin hayatlarımıza en önemli faydasının, olabilecek aksiliklere ve olumsuzluklara karşı ön tedbir almak ve gergin dönemlerde, sakinliğimizi korumak için, daha fazla efor sarfetmemize veya olumlu zamanları daha da efektif kullanmamıza olanak sağlaması olduğunu düşünüyorum.

Bu nedenle de, önümüzdeki 15 gün boyunca çoğumuzun hayatında olumlu olduğu kadar, gerekli gereksiz pek çok gergin duruma yol açabilme olasığı olan gökyüzü hareketlerini sizlerle şimdiden paylaşarak, bu dönemlerin oluştuğu günlerde "Hımmm! Tamam sakin, geçici bir durum" demenizi sağlayarak olayları kontrol etmenize yardımcı olmak istedim.

21-29 Ağustos aralığında Merkür ve Mars arasında oluşacak sert açılar ve 28 Ağustos’ta meydana gelecek ay tutulması, hepimizin hayatında ön tedbirler almasını gerektirebilir. Ay tutulmasının yaşantılarımıza etkisi, +/- 4 gün sürebildiği için, Merkür Mars etkileşimine ek olarak, plan yapmakta olanlara ay tutulmasının burçları üzerindeki etkileri hakkında şimdiden ufak bilgiler vermek istiyorum.

Bu süreçte burcunuzu neler bekliyor olabilir

KOÇ: İş yerinizde veya çalışma arkadaşlarınızda yapacağınız değişiklikler ve yeni düzenlemeler için uygun bir dönem değil. Sağlık sorunlarına veya yüksek gerilime karşı hazır olmalısınız. Sevdiğiniz kişilerle ilişkilerinizde yaşananlar sizi şaşırtabilir.

BOĞA: Oluşucak ani olaylar ve değişik durumlar arkadaşlarınız, sevgiliniz, sosyal çevreniz veya ilgisiz kişilerle ilişkilerinizi bitirmenize neden olabilir. Çocuklarınız veya çocuk konuları ile ilgili harcamalar yapmak zorunda kalabilirsiniz.

İKİZLER: Oturduğunuz yer, aileniz, işiniz veya kariyerinizle ilgili ani gelişen olaylar (olumlu veya olumsuz) şaşırtıcı olabilir. Ailenizden birisinin sağlık sorunları ile uğraşabilirsiniz. Ağır eleştirilerden kaçınmalısınız!

YENGEÇ: Eğitim, hukuk, yurtdışı ile ilgili işlerinizde ani gelişen olaylar, yoğun çalışma gerektirebilir. Maddi konularda ve alım-satım işlerinde, gergin görüşmeler yapabilir, sakinliğinizi korumakta zorlanabilirsiniz.

ASLAN: Sosyal çevreniz veya otorite konumundaki kişilerle sorunlar yaşayabilirsiniz. Maddi açıdan sürpriz durumlar oluşabilir, parasal harcamalarınızda kısıtlamaya gitmelisiniz.

Not: Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık yarın
Yazarın Tüm Yazıları