Gereğinden fazla ciddiye alınan bilgiler

Bazı konuları yüzeysel algılamakta zorlanabileceğimiz günlerdeyiz.

Haberin Devamı

Çok güvenilir kaynaklara dayansa bile, elimize geçen bilgilere göre ya da ortaya çıkan gerçekler doğrultusunda harekete geçmemiz halinde yanlış fikir edinebilir veya şaşırabiliriz.
Neyse ki, pazartesi gününe kadar bazı ilişkilerle veya işlerle nasıl başa çıkabileceğimize dair daha doğru ipuçları yakalayabiliriz. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın...

Günlük Burç Yorumları

Koç
Çevrenizdeki kişiler açık ve net olmadığınız sürece isteklerinize kayıtsız kalabilirler. Talepleriniz ve beklentileriniz konusunda direkt olmanız gerekebilir.

Boğa
Devam eden zorlukları veya açmazları çözmeye çalışmak yerine ebedileşmesini sağlayacak yöntem arayışında olabilirsiniz. Yaratıcı olmalı ve bu sorunlardan ilelebet kurtulmalısınız.

İkizler
Bazı konuları denemenin olumsuz sonuçları veya denememenin akla yatkın nedenleri hakkında düşünüyor olabilirsiniz, ama aslında olumlu yönlerine odaklanmanızda fayda var.

Yengeç
Belli bir konuyu sizin ele alış biçiminizle diğer tarafın ele alış biçimi arasında fark olabilir. Seçimlerinizi buna göre yapmalısınız.

Aslan
Bazı olaylara ön koşul hazırlamadan veya bazı şeyler yapmakla tehdit etmeden önce, karşı tarafın düşündüğünüz şekilde hareket etmesinin imkansız olduğunun farkına varmanızda fayda var.

Başak
Belli işbirliklerinin artı ve eksileri üzerine daha fazla düşünmeli ve pratik olmalısınız. Detaylara hakim olmanız kısa sürede istediğinizi almanızı sağlayacaktır.

Terazi
Daha önce kendiniz için faydalı sonuçlar üretebildiyseniz yine yapabilirsiniz. Ancak, bu konuda endişeli olmanız sadece işlerin yavaşlamasına neden olacaktır, dikkatli olmanızda fayda var.

Akrep
Belli hayal kırıklıklarınızı dile getirmeden önce iyi düşünmeli, sabırlı olmalı ve sakinliğinizi bozmamalısınız. Herkes kısmen sizinle aynı ruh halinde ve tepki vermemekte zorlanır halde olabilir.

Haberin Devamı

Yay
Bazı kişilerin kaynaklarınızın içini boşalttığını veya size hiç yardımcı olmadıklarını düşünebilir ve bu fikrinizi açıkça dile getirebilirsiniz. Bu ileti esnasında, zarafeti elden bırakmamanızda fayda var.

Oğlak

Bazı konuları kolay şekilde dile getirebilir veya kolayca halledebilirsiniz. Ancak, yanlış yargılara varmış olmanız nedeniyle ilerleyen zamanda kendi kendinizi sorgulayabileceğiniz için hatalı davranmadan önce iki kere düşünmelisiniz.

Kova
Karşınızdaki kişilerin önerilerinizi ciddiye almalarını istiyorsanız, sunumlarını, fikirlerini veya ortaya çıkardıkları işleri kusurlu dahi olsa ciddiye aldığınızı göstermeniz gerekebilir.

Balık
Belli bir iş veya düzenlemeden istediğinizi almanızı sağlayacak çekiciliğe ve sempatikliğe sahipsiniz. Ancak, öncesinde bu konuyu bazı kişilere danışmak isteyebilirsiniz.

Yazarın Tüm Yazıları