Gerçek sevgiliyle mecburi poz

Cem Uzan’la olaylı bir boşanma süreci yaşayan Alara Koçibey, geçtiğimiz ay Bebek’teki Lucca Bar’da genç bir erkekle görüntülenmişti.

Haberin Devamı

O gencin Kaan Sert olduğu, ikilinin uzun zamandır aşk yaşadığı, hatta Koçibey’in evliliğinin de bu ilişki yüzünden sarsıldığı öne sürüldü. Ancak Koçibey’in yanındaki Kaan Sert değil, Pak Holding’in ortaklarından İskender Pisak’ın oğlu Mehmet Pisak’tı. Bu fotoğraf yüzünden uzun süredir beraber olduğu Aslı Tümen’le sıkıntılı günler yaşadığı konuşulan Pisak, önceki gün İstinye Park’taydı. Pisak, Koçibey’le aşk yaşadığı söylentilerini yalanlamak istercesine, sevgilisiyle gazetecilerin mesken tuttuğu İstinye Park’a gelip yemek yedi.

Nil’in Kraliçesi

Sadece 100 adet üretilen “Queen of the Nile” (Nil’in Kraliçesi) adlı Lladro porselenlerinden biri Türkiye’ye geldi. Prestige’in patroniçesi Stella Kant’ın getirdiği, 150 bin euro’luk fiyatıyla dikkat çeken Nil’in Kraliçesi, bugün Hotel Les Ottomans’ta sergilenecek.

Babasını Twitter’dan andı

Haberin Devamı

Süreyya Yalçın’ı Kurban Bayramı’nda sevgilisi Tugay Gökkaya ile Kıbrıs’ta görmüştüm. Cratos Premium Otel’de sahneye çıkan Anastacia’ya şampanya gönderen sevgililer, o gün bugündür Kıbrıs’ı mesken tutmuş. Sevgililer, geçtiğimiz gün de Rocks Otel’in ortaklarından Ertan Ertekin’in misafiri olarak İtalyan restoranı Habenera’da baş başa yemekteydi. Bu arada Süreyya Yalçın, babası Faruk Yalçın’ın ölümünün ikinci yıldönümünde duygularını Twitter’a yazdı: “Melek babacığım. İki sene önce bugün yok oldu gitti hayatımdan. Bir anda, aniden. Mekanı cennet olsun. Onu her geçen gün daha çok özlüyorum. Yokluğu çok acı. Herkes ailesinin kıymetini bilsin!”

Boğaz’da balık keyfi

Vakko’nun sahibi Cem Hakko, geçtiğimiz gece yanında sevgilisi Ronit Gülcan olmadan eğlenmeye çıktı ve İsrail’den gelen arkadaşlarıyla Boğaz’da balık keyfi yaptı. Gazetecilerin Hakko’nun fotoğraflarını çekmesi, arkadaşlarını şaşırttı. Hakko ise basın mensuplarına “Arkadaşlarımla iş yemeği yedik” dedi.

Keyifler yerinde

Eda Taşpınar, sevgilisi Bora Kozanoğlu “Yok Böyle Dans”tan elenince “Şu anda kimseyi sevmiyorum” diyerek tepki göstermişti. Yarışmanın iddialı isimlerinden Taşpınar ile sörfteki başarısını dansta gösteremeyen Kozanoğlu’nu geçtiğimiz gün Kanyon’da gördüm. Alışveriş yaptıktan sonra sinemaya giren sevgililerin neşesi yerindeydi...

Ünlü DJ model oldu

Haberin Devamı

Ünlü DJ Suat Ateşdağlı, bir parfüm markasının yüzü oldu. Ateşdağlı, Snop Blackk adlı parfüm markasıyla işbirliği yaptı. Parfümü satın alanlar, aynı zamanda Ateşdağlı’nın da albümüne sahip oluyor.

Kırmızı Giysili Çoban’a rekor fiyat

Antik A.Ş.’nin 5 Aralık’ta Swissotel’de düzenleyeceği 264’üncü müzayedesinde özel koleksiyonlardan seçilmiş değerli tablolar ve antikalar satışa sunulacak. Müzayedede, Türk resminin en önemli isimlerinden Nazmi Ziya’nın yağlıboya tablosu “Kırmızı Giysili Çoban”, 600 bin TL açılış rakamıyla açık artırmaya çıkacak. Antik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Artam’ın yöneteceği müzayedede satışa sunulacak eserler arasında İstanbul’un köklü ailelerinin koleksiyonlarına ait çok değerli tombaklar ve tuğralı gümüşler de var.

Özel şişeye özel parti

Haberin Devamı

Absolut Vodka’nın yeni yıl için sınırlı sayıda ürettiği “Absolut Glimmer” şişesi, W Lounge’da gerçekleştirilecek lansman ile tanıtılacak. Memo Garan’ın müzik yapacağı gecede, Absolut Glimmer için özel hazırlanan kokteyller sunulacak. Geceye katılanlar, Erdem Akan, Beliz Sarıyer, Mehmet Yücebaşoğlu ve Umut Eker’in Glimmer için hazırladığı masa ve ışıklandırma tasarımlarıyla W Lounge’ın yepyeni yüzünü ilk kez görecek.

Yazarın Tüm Yazıları