Geometrik şekiller ve yatak odası

RUMUZ: HUNİ BİNAErkek arkadaşımla el ele değişik bir alanda yürüyoruz.

Sahil/tatil beldesi gibi bir yerdi sanırım. Upuzun ters çevrilmiş huni gibi uzun ince bir yapı var, tepesi ufak bir yuvarlak ve delik. Pencere, kapı falan yok. Ucundan iki kola benzer bir şeyler inip kalkıyor. Sanırım sevişen bir kadınla çağrışım yapıyoruz. Erkek arkadaşıma soruyorum, o da böyle bir yanıt veriyor. Sonra yakından bakıyorum bunun aslında bir filin hortumu olduğunu fark ediyorum.

Daha sonra ise ufak bir evdeyiz ve bu evin ufacık dikdörtgen şeklinde bir odası var. Burada bir çiftin kaldığını biliyorum, ama biz değiliz. Yerde şeker pembesi bir halı var. Ama üstüne erkek arkadaşımın evindeki annesinin aldığı boyutları biraz daha ufak olan benim hiç beğenmediğim kahve tonlu bir halı konmuş. Alttan gözüküyor pembe. "Bu odada kalan çift nasıl burada kalabilmişler ki?" diyorum çünkü oda çok küçük. Sadece 2 kişinin yan yana yatacağı kadar yer var. Çift kişilik yatak koyacak yer bile yok. Erkek arkadaşıma "Burada nasıl kalırlar, burası çok küçük" diyorum ve aniden uyanıyorum.

YORUM: Rüyanızda gördüğünüz geometrik yapılar, bu yapılara getirdiğiniz yorumlar, gördüğünüz odalar, tekil benzetmeler, bir arada kullanılan renkler ve boyutlar bana rüyanızın cinsel hayatınız cinselliğe yaklaşımınız ya da cinsellikten uzak kalma çabanız veya zorunluluğunuz ile ilgili olduğunu düşündürüyor.

Son günlerde ya da çocukluğunuzda, bu konu ile ilgili hoşunuza gitmeyen şeyler yaşadıysanız veya hoşunuza gitmeyen konuşmalar yaptıysanız, rüyanız bu nedenle ortaya çıkmış olabilir.

Ama asıl yanıtları siz daha kolay bulabilirsiniz sanırım.

Asansör ve makas görmek ne anlama gelir

Son günlerde yolladığınız bazı rüyalarda makas sembolü ön plana çıkmıştı. Tüm rüyalara yetişemediğim için, genel anlamda makas ne anlama geliyor sizinle paylaşalım istedim.

Rüyada görülen makas, kötümser ve endişeli duyguları, öfke ve şiddeti sembolize eder. Rüyayı gören kişinin hayatında, kurtulmak istediği alışkanlıklarına, kişilere ya da davranışlarına işaret eder. Gereksiz bağlantılardan kurtulunması gerektiğine de dikkat çeker. Geleneksel yorumunda, rüyasında makas gören kişinin sahip olduğu şeylerin iki kat artacağına inanılır. Rüyada makas gökyüzünden düşüyorsa ölümle ilişkilendirilir, bilginize.
Yazarın Tüm Yazıları