Gelin kınada damat alışverişte

Fatih Terim’in kızı Merve Terim’le Ahmet Baran Çetin, 4 Şubat’ta evleniyor.

Merve Terim, geçtiğimiz hafta sonu Nahide Palas’ta bekarlığa veda kutlaması yaptı. Genç kızın ailesinin ve yakın arkadaşlarının katıldığı kutlama, geç saatlere kadar sürdü. Bu arada Ahmet Baran Çetin’i hafta sonu Atatürk Havaalanı Dış Hatlar Terminali’nde gördüm. Arkadaşları ile İtalya’da düğün alışverişi yaptığını söyleyen Çetin, 29 Ocak’ta düzenleyeceği parti ile bekarlığa veda edecek.

Başarı kutlaması

Bilim dünyası, aralarında bir Türk profesörün de bulunduğu Harvard uzmanlarının kanser teşhisinde çığır açan yeni keşfini konuşuyor. Bu çığır açan buluşa imza atan heyetin başında ise Türk Profesör Mehmet Toner var. Toner’in başarısını kutlamak için abisi ünlü mimar Mustafa Toner, önceki gün W İstanbul Otel’in içindeki Frederic’s restoranda özel bir davet verdi. Davete, aralarında Güler Sabancı, Osman-Zeynep Çarmıklı, Çiğdem Kayalı, Hüsnü Özyeğin, Betina Mahcler, Mustafa Taviloğlu, Faruk Süren ve Cem Hakko gibi iş dünyasının tanıdığı isimler katıldı.

İmzalı formayı kaptı

Ece Vahapoğlu, Barcelona tatilinde dünyanın en iyi futbol takımı Barcelona’nın lig maçına gitti. Maç sonrası Barcelona’nın dünyaca ünlü iki yıldızıyla tanışan Vahapoğlu, Iniesta ile hatıra fotoğrafı çektirirken, Messi’den de imzalı forma aldı.
Yazarın Tüm Yazıları