Geçici bir sakatlık oldu

Evvelki gece çocuklarla beraber uyudum.

Haberin Devamı

Yani uyuyamadım, uyumaya çabaladım.

 

Oğlan sürekli enlemesine yatıyor ve aralıksız tekmeliyor. Üstelik kulağında iltihap olmuş, canı çok acıdığından iki-üç gecedir doğru düzgün de uyuyamıyor, o da ben de perişanız. Ha bir de gece kızım yataktan düştü, totosunu incitti. Bu ara çok antreman yaptığı için adaleleri zaten ağrıyordu, düşmek üzerine tuz biber oldu... hem zaten boyu da iyice uzadı sıpanın, kocaman bir yer kaplıyor yatakta.

 

Sıkıştım kaldım aralarında. Gerçi canıma minnet, bayılıyorum bu sıkışıklığa...Hele de koca hafta yoktum ya, ben istedim bu tatlı işkenceyi aslında.

Haberin Devamı

 

Kalk yat-yat kalk ağrı kesici ver, arnika jel sür ağrıyan totoya derken gecenin karanlığında bir şeyi yanlış yaptım sanırım. Yani yanlış bir hareket yapmış olmalıyım. Hiçbir şeyim yoktu çünkü. Gerçi hala da önemli bir şeyim yok ama...

 

Dünden beri dizim kitlendi. Belim ve kolum da ağrıyor, canım çok acıyor. Biliyorum geçecek. Kesin geçecek. Ama şu anda gözüm ne yazı görüyor, ne başka bir şey.

 

Affedin.

 

Yoksa dünkü Rejans yazıma gelen güzel yorumlarınızı paylaşmak niyetindeydim; ama oturmakta zorlandım, kopyala/yapıştır/düzenle bile yapamadım, kızgınım kendime. Nefret ediyorum yazamadığım zaman içimden geçeni, istediğim şekilde.

 

Sadece ağrı kesici almak, ayağımı uzatmak ve hiç kıpırdamadan tavana bakmak istiyorum.

 

Yapabilirsem ne ala!

 

Deniyorum.

 

İzninizle.

 

Yonca

“çürük”

Yazarın Tüm Yazıları