Gece sohbeti

Mithat Can Özer’i önceki akşam Bebek’te gördüm. Yanında yönetmen Mustafa Altıoklar ve iki kadın arkadaşı da vardı.

Haberin Devamı

Mithat Can, görüntülendiğini fark edince gruptan hemen ayrıldı, Altıoklar ise istifini bile bozmadı.

Sürpriz kutlama

Bebek’teki Lulu’s’un patroniçesi Aslı Saçar, yeni yaşını dostlarıyla kutladı. Seval Birinci ve Nalan Aksoy’un organize ettiği sürpriz doğum günü partisine, Müge Arnas, Uğur Batur, Emel Sözer de katıldı.

Japonlardan tam puan aldı

Japonya’nın en ünlü moda dergisi Sweet, temmuz sayısı için Kapadokya Sacred House’da çok özel bir çekim yaptı. Çekimlerde, Japonya’nın gözde mankenleri arasında yer alan Yu Yamada objektif karşısına geçti. Sacred House’un sahibi Dorak Holding’in Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Pilav, Yu Yamada ve Japon çekim ekibini daha sonra sahibi olduğu Arnavutköy Sur Balık Restoran’da ağırlarken, denizi ve deniz
mutfağını çok iyi tanıyan Japon
konuklarından tam puan aldı.

Haberin Devamı

Açık hava sinema keyfi başlıyor

Wings Cinecity Trio Açık Hava Sineması bu akşam başrollerini Bradley Cooper ve Zack Galifianakis’in oynadığı “The Hangover 2” filmi ile sezona merhaba diyecek. Sezon boyunca Wings Cinecity Trio Açık Hava Sineması’nda en yeni ve en güzel filmleri rahat şezlonglarda ve minderlerde izleyebilir, seyir keyfini artıran ses sistemiyle açık havanın güzelliğini film izleyerek çıkarabilirsiniz...

Vakit nakittir

Bettina Machler, İstanbul’un yoğun trafiğinde objektife takıldı.

Candan Kıramer’le ortak olduğu B&C Atelier ile düğün, davet gibi organizasyonlara imza atan Bettina Machler, şoförünün kullandığı aracın içinde objektife takıldı. Machler, aracının ön camındaki iPad’iyle gelişmeleri anında takip ediyor.

Geleneksel yemek

Türk Kalp Vakfı’nın geleneksel etkinliği, Gayrettepe’deki Point Hotel’de yapıldı. Türk Kalp Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Akşit ve Point Hotel’in sahibi Dursun Özbek’in ev sahipliği yaptığı ödül töreninde plaketleri Türk Kalp Vakfı Başkanı Çetin Yıldırımakın verdi.

Renkli parti

The Edition Hotel içinde açılan, İstanbul’un son günlerdeki en popüler gece kulübü Billionaire’de, Şeyla Ovadiya’nın ev sahipliği yaptığı votka markası Grey Goose’un partisi vardı. Parti, ünlü DJ Can Hatipoğlu’nun müzikleriyle renklendi.

Yazarın Tüm Yazıları