Galibiyeti kutluyor

Koyu bir Fenerbahçe fanatiği olan Metin Şen, takımı önceki gece Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadı’ndaki Şampiyonlar Ligi ilk maçında Sparta Prag’ı 1-0 yenince, soluğu Etiler Şamdan’da aldı.

Sarı-lacivert formasıyla FB aşkını herkese gösteren, eşi Aslı Hanım’ı evde bırakıp arkadaşlarıyla stada maç izlemeye gittiğini söyleyen Şen, galibiyeti bu mekanda yine arkadaşlarıyla birlikte geç saatlere kadar kutladı.

Evleri su bastı

Semiramis Pekkan ile boşandığı eşi Gulu Lalvani’nin Bodrum’da yaptırıp sattığı evleri su basmış. Geçtiğimiz haftaki yağmurla zemin katları sular altında kalan evlerin sahipleri, mecburen oradan çıkıp birkaç gün Ada Otel’de kalmış. Yaşadıkları tek sorun da bu değilmiş. Göltürkbükü’nde tanesi 1 milyon dolardan satılan 7 evden oluşan siteye girilen yolu başka birine ait araziden geçiren Pekkan, bu yolun arazi sahibi tarafından kapatılmasına da seyirci kalmış. Pekkan ile Lalvani’nin aynı zamanda Amerika’dan arkadaşları olan ev sahipleri, onların yaşanan sorunları ortadan kaldırmak için hiçbir şey yapmadıklarını görünce moralleri bozuk şekilde ülkelerine dönmüş.

Sevgilisi de hastanelik oldu

Pop müziğin sevilen sesi İlhan Şeşen’in Üsküdar’da geçirdiği trafik kazası, sevgilisi Nilhan Aydın’ı da hastanelik etti. Başı yarılan Şeşen’in kanlar içindeki görüntüsünü ekranda gören Aydın, üzüntü ve stres nedeniyle mide kanaması geçirdi. Haydarpaşa Numune Hastanesi’ne kaldırılan Nilhan Aydın’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Hastanenin 5. Dahiliye bölümünde tedavi altında tutulan Aydın, ‘İlhan’ın kanlar içindeki halini görünce dayanamadım. Onu ne kadar sevdiğimi hiçbir zaman saklamıyorum. Böyle bir olay Allah bir daha yaşatmasın ikimize de’ dedi.
Yazarın Tüm Yazıları