Fransa’da estetik yaptırdı

Selma Türkeş, geçtiğimiz ay Semiramis Pekkan ve İsmail Akkaya ile birlikte gittiği Fransa’da estetik operasyon geçirdi.

Paris yakınlarındaki bir sağlık çiftliğinde iki hafta kalan Türkeş, hem yüzünü gerdirtti hem de uyguladığı detox programı ile toksinlerden kurtuldu. Önceki akşam bir davette rastladığım Selma Hanım, gerçekten de en az 10 yaş daha genç ve dinç görünüyordu.

Lucca’da buluştular

Yaşadığı aşklarla zaman zaman kendinden söz ettiren, dj’lik ve gece kulübü işletmeciliği yapan, birkaç sinema filminde rol alan Aslı Altan’ı özellikle gece hayatının müdavimleri iyi tanır. İstanbul gecelerinin vazgeçilmez mekanlarından Safran’ın sahibi olarak isim yapan Altan, geçtiğimiz akşam Bebek’teki Lucca Restoran-Bar’daydı. Mekanda 38’inci yaşını kutlayan Altan’ın doğum günü partisi, pek çok ünlü ismi de bir araya getirdi. Altan’ın müzikleriyle renk kattığı partiye gazeteci Hasan Cemal, Atılgan Bayar, Ali Bayramoğlu, ressam Komet, Esin Maraşlıoğlu, Clio, Evren-Arhan Kayar, Güllü Aybar, Lale Mansur, İlker İnanoğlu, Nihat Odabaşı, Oğuz Özerdem, Melissa Çakarlar, Bedri Baykam, Bennu Gerede, Menderes Utku ve çok sayıda model katıldı. Lucca’nın duvarları da Aslı Altan’ın kendi yaptığı resimlerle süslendi. Doğum günü kutlaması, sabahın ilk ışıklarına kadar sürdü.

Teyzesinin bir tanesi

Afet Karacan’ın kızı Nevbahar, yaklaşık bir buçuk yıl önce genç işadamı Ali Koç’la nikah masasına oturmuştu. Nevbahar-Ali Koç çiftinin mutluluğu, çocuklarının dünyaya gelmesiyle ikiye katlandı. Nevbahar Hanım ile teyzesi Ahu Tuğbay’a geçen akşam EKAV Sanat Galerisi’ndeki takı sergisinde rastladım. Bir süre sohbet ettiğim Tuğbay, yeğenini kızı Yasemin Kozanoğlu’ndan ayırt etmediğini, onu çok sevdiğini söyledi.

Konumuz estetik

Geçtiğimiz gece EKAV Sanat Galerisi’ndeki takı sergisindeydim. Bir ara Semiramis Pekkan ve Yüksel Behlil’in sohbetlerine de istemeden kulak misafiri oldum. Estetik cerrahinin nimetlerinden faydalanmayı seven, iki ay kadar önce de yüzünü gerdiren Yüksel Hanım, arkadaşına son yaptırdığı operasyondan çok memnun kaldığını, operasyonun ne kadar başarılı sonuç verdiğini anlatıyordu.

Sungate’de caz bayramı

Sungate Port Royal, 2007 yılbaşı ve Kurban Bayramı’nda konuklarını cazdan perküsyona, özel SPA paketlerinden workshop’lara, ünlü DJ’lerin konuk olacağı partilerden dünya mutfaklarının seçkin örneklerini sunan alternatif mönülere kadar birçok seçeneğin bulunduğu özel bir paketle ağırlayacak.

Yılbaşı gecesinde Aşkın Arsunan ve Blue Print Project ile caz tutkunlarını buluşturacak olan Sungate Port Royal, Arsunan’ın yanı sıra ünlü piyanist Kerem Görsev’i de ağırlayacak. Görsev, bayramın ikinci günü Sungate’in Piano Bar’ında sevenleriyle buluşacak.

Kendi eseri

1999’dan beri faaliyet gösteren Türkiye Engelliler Spor Yardım ve Eğitim Vakfı (TESYEV), her sene Dünya Engelliler Günü kapsamında gerçekleştirdiği geleneksel balosunu bu yıl Çırağan Sarayı’nda düzenledi. Hülya Avşar’ın sahneye çıktığı yardım gecesine katılanlar arasında Helin Avşar da vardı. Genç Avşar, kendi tasarımı olan ve üç haftada hazırladığı derin sırt dekolteli mini elbisesi ile gecenin en ilgi çeken isimlerinden biri oldu.

Biletler üç günde tükendi

İstanbul Rotary Kulübü ve Toplum Gönüllüleri Vakfı’nın desteği yürütülen "Girişimci Kadınlar" projesine destek vermek amacıyla, Deniz Berdan ve Handan Öney’in 13 Aralık’ta organize edeceği öğle yemeği büyük ilgi görüyor. Berdan’ın yeni açtığı Diyet Formula Beslenme Danışmalığı’nın diyetisyenleri tarafından beslenme önerilerinin de sunulacağı 150 kişilik yemeğin 125 YTL’lik davetiyeleri, basıldıktan üç gün sonra tükendi. Sunset’teki bu davette, gece boyunca atıştırmalık besinlerin tüketim miktarı ve tarifi, ayrıntıları ile anlatılacak. Psikolog Aslı Biralp’in de duygusal zeka hakkında bilgi vereceği davet, İstanbul Rotary Kulübü’nün projelerine katkı sağlamak amacıyla yapılacak bir çekilişle sona erecek.

Ünlülerin buluşma noktası

Ataköy’deki Papalina Balık Lokantası’nın sahibi Erhan Ece, yeniliklere doymuyor ve mekanın mönüsünü geliştirmeye devam ediyor. Sema Çelebi tarafından ülkemize getirilen Maine ıstakozlarına ilave olarak yengeç, eskalop ve deniz tarağının farklı tariflerle sunulduğu mekanda, yengeç söğüş, yengeç dolması ve soya soslu eskalop favorilerim arasında.

Atıl Kutoğlu giydiriyor

Güler Sabancı geçtiğimiz gece Çırağan Sarayı’ndaki davetteydi. Davette giymek için siyah pantolon-ceket takım seçen Sabancı, kırmızı atkısı ve aynı renkteki çantasıyla "siyah-kırmızı" kombinasyonunun en güzel örneklerinden birini sergiliyordu. Güler Hanım’ın bu şıklığını modacısı Atıl Kutoğlu’na borçlu olduğunu da belirteyim.

Bastonu attı

ENKA İnşaat’ın sahibi Şarık Tara, iki yıldır baston desteğiyle yürüyebiliyordu. Gördüğü tedavi nihayet sonuç verdi, Tara bel ve ayak ağrılarından kurtulup bastonunu attı. Şarık Bey’e geçen akşam Çırağan Sarayı’ndaki davette rastladım, eski sağlıklı günlerine dönmüş görünüyordu.
Yazarın Tüm Yazıları