Fazla enerji gerilimlere neden olabilir

Herkesin bir fikri var, önemli olan yararlı ve zararlı önerileri elemek.

Haberin Devamı

Bugün, tamamen umutsuz ya da ilgi çekebilecek fikirleri birbirinden ayırmak, kafa karışıklığınızı giderebilmek veya kararlar alabilmek için bazı kişilerden yardım almak isteyebilirsiniz.
Ay’ın olumlu açıları sabah saatlerinde bilişim, eğitim, ticaret veya sağlık konularında olumlu etkilere açık olduğumuzu gösteriyor. Ancak Plüton’un olumsuz dokunuşu biraz baskı, fazla enerji veya fazla enerjinin doğru yönlendirilememesi durumunda gerilimlere neden olabilir.
Akşam saatleri ve önümüzdeki iki gün ise, Venüs Satürn olumlu açısı, ikili ilişkilerde veya güçlü pozisyondaki kişilerle bağlantılarda somut adımlar atılabileceğine ve yardımlar alınabileceğine işaret ediyor. Yükselen burcunuzun günlük yorumunu da okumayı lütfen unutmayın.
Hepinize keyifli günler, sevgiyle kalın.

Haberin Devamı

Günlük Burç Yorumları

Koç
Değiştiremeyeceğiniz şeyler için üzülmeyi bırakıp hayatın tadını çıkartmalısınız. Güç mücadeleleri mevcut pozisyonunuza zarar verebilir. Eski bir arkadaşınız eskiden bahsettiğiniz bir plan veya projeyi gerçekleştirmenize yardım edebilir. Değişime uygun davranmalısınız.

Boğa
Başarmak için kendinize güvenmeniz mi gerekli? Başardığınız zaman mı özgüveniniz artacak? Galiba cevaba değil eyleme bakmak lazım, bir yerlerden başlamak gerekiyor. Bazı şeyleri gruplandırmanız gerekiyor. Diğer kişilerin görev ya da sorumluluklarını üstlenmeniz işlerinizi zorlaştırabilir. Hedeflerinize odaklanmalı ve daha rahat hareket etmenizi sağlayabilecek bir mevki arayışında olmalısınız.

İkizler
Uzun zamandır devam eden bir iş veya projede rakiplerinizin önüne geçebilirsiniz. Bir taraftan sizden beklenenleri yerine getirirken bir taraftan da ilerlemeyi hedeflemelisiniz. İleride çevrenizdekilerin size saygı duymasını ya da söylediklerinizi dinlemesini istiyorsanız sakinliğinizi korumalısınız. Yeteneklerinizi en iyi şekilde kullanmanız gerekiyor.

Yengeç
Duygularınızı gösterebilir ve düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz. Belli bir seçim yapabilmek için ortak çaba gerekiyor olabilir. Başkalarının planlarınıza uyum sağlamasına izin vermelisiniz. Bazı işlerinizi savunmanız gerekiyor. Bazıları tamamen kendi işine odaklanmış ya da bazı köşeleri zaptetmişken, birileri de sizin işlerinizle ilgilenmeli veya lanse etmeli.

Haberin Devamı

Aslan
Her zaman resmi kanalları veya hiyerarşiye göre ilerlemek verimli olmayabilir, bazen bağlantılarınızı kullanmanız gerekiyor. Bugün galiba o günlerden biri sizin için. Bazı konularda sizi teşvik eden ya da baştan çıkartmaya çalışan kişiler zamanınızı boşa harcamanıza veya ekstra masraflara neden olabilir.

Başak
Henüz kendinizi klonlamadıysanız, bugün başkalarından yardım almanızda fayda var. Gerçekçi olmanız ve görünmeniz, istikrar ve iradeyle birleştiğinde, yararlı işbirlikleri kurabileceğiniz aşikâr. İletişim ağınızı genişletmeniz sizinle paylaşabilecek şeyleri olan kişilerle bağlantı kurmanızı sağlayabilir. Size sunulanları yararınıza kullanmalısınız.

Haberin Devamı

Terazi
Bazı konularda anlaşmazlıklar yaşansa da, yolun sonunda uyumu yakalayabileceksiniz. Ev veya ailenizi ilgilendiren konular tırmanıyor ve nasıl ilerleyeceğinizi tasarlamakta zorlanıyor olabilirsiniz. Kendinizi daha iyi hissedeceğiniz bir mesafeyi ziyaret edebilir ve çok fazla kargaşa yaratmayacak bir çözüm arayışına girebilirsiniz.

Akrep
Arkadaşlarınız ya da akrabalarınız arasında veya içinde bulunduğunuz toplulukta, gerçekçi yaklaşımlarınız sizi ön plana taşıyabilir. İsteklerinizi dile getirmeniz gerekiyor. Aksi takdirde, insanlar kendi konularıyla meşgul oldukları için istediklerinizi hissedemeyebilirler. Aşk hayatınız veya sosyal yaşamınız ön planda.

Haberin Devamı

Yay
Çevrenizdeki kişiler yapmak istediklerinizi veya planlarınızı bilirlerse size destek verebilirler, haberdar olmalarını sağlamanızda fayda var. Gerçekçilikten uzak beklentiler veya duygusal yanılsamalar nedeniyle pratiği olmayan işlerle ilgileniyor olabilirsiniz. Büyük resme odaklanmalı iş hayatınızda veya evinizde hayatınızı iyileştirmek için sizden neler beklendiğini anlamaya çalışmalısınız.

Oğlak
Bitirmediğiniz veya yarım bıraktığınız eski fikir veya projeler tekrar gündeme gelebilir. İlham verici bulduğunuz bir kişiyle ilişkinizi yenilemeniz gelecekte daha fazla para kazanmanıza yol açabilecek fırsatlarla karşılaşmanızı sağlayabilir. Gerçek duygularınızı açığa çıkartmanız gerekiyor.

Haberin Devamı

Kova
Mevcut hataları yakalamaya çalışmayı bırakıp, size yardım etme ihtimali olan kişileri bulmanızda fayda var. Eski deneyimlerinizden faydalanarak bazı konuları daha doğru yargılayabilirsiniz. Sizden faydalandığını düşündüğünüz bir kişiyi uyarabilirsiniz. Eski problemleri çözmeniz daha iyi bir yaşam tarzı doğurabilecek yoldan ilerlemenizi sağlayabilir.

Balık
Uzun zamandır istediğiniz bir şey gerçekleşmeye yakın görünüyor. Bu konuda başlangıç veya belli düzenlemeler yapılabilir veya olağanüstü geri dönüşler olabilir, sabırlı olmak gerekiyor. Bilgi arayışları, krediler veya maddi yardımlar söz konusu olabilir.

Yazarın Tüm Yazıları