Melda Narmanlı Çimen
Melda Narmanlı Çimen
Melda Narmanlı ÇimenYazarın Tüm Yazıları

Evlere yaz enerjisi

Yaz aylarınızın bedeninize getirdiği yüksek tempo, hareket ve enerjiyi evinize de taşımak için yarışa giren dekorasyon markaları, hem iç mekanlarınız hem de bahçe ve balkonlarınız için renkli, konfor katsayısı yüksek ve kişisel ihtiyaçlarınıza cevap veren koleksiyonlar yaratıyorlar.

İşte bunlar arasından sizin için seçtiklerim...

Doğru yastık = kaliteli uyku

Yanlış yastık seçiminden kaynaklanan uyku sorunlarınız, sıcak yaz gecelerinde daha da dayanılmaz bir hal alıyorsa... En ideal çözümün doğru yastık seçiminde olduğunu söyleyebilirim. Penelope’nin Medide serisi medikal ortopedik yastıkları, denediğim kadarıyla rahat ve sağlıklı uyku ihtiyacını maksimum düzeyde karşılıyor. Seride yer alan toplam 11 çeşit yastık yükseklik değerleri, sertlik oranları, dikimi ve biçimiyle yatış bozukluklarından kaynaklanan rahatsızlıkları önlemeye yardımcı oluyor. Özellikle sabahları uyanıldığında hissedien boyun, omuz ve omur bölgesi ağrılarının giderilmesine destek oluyor. Üstelik sadece yatarken değil, otururken sırta, bele, boyna ve diz altına destek olacak çeşitleri de var.

Sade şıklık

Bir sofranın dekorasyonu için gerekli her ihtiyaca cevap veren Royal Porcelain’ler, kaliteyi, şıklığı, sağlıklı ürünleri ve fonksiyonelliği bir arada sunuyor. Sezon renklerini ve çizgilerini sofralara taşıyan Royal Porcelain’de, özellikle yazlık evlerde tercih edilen kullanımı rahat, sade ve şık parçalar öne çıkıyor. Yaz koleksiyonlarında ağırlıklı olarak kırmızı, bej ve altın tonlarının kullanıldığı minimalist ve modern çizgiler yer alıyor.

Bu fırsatları kaçırmayın!

Everything mağazalarında kaçırılmayacak yaz indirimi başladı! Eviniz için aradığınız binlerce alternatifi bir arada bulabileceğiniz ender adreslerden biri olan marka, pek çok üründe yüzde 30 indirimde. Mutfak, banyo, ev tekstili, elektronik, kişisel bakım aksesuarları, bebek ve çocuk aksesuarları, evinize farklı bir hava katacak dekoratif ürün seçenekleri çok uygun fiyatlara sizleri bekliyor. Tel: (0216) 540 43 13 www.evinizinkalbi.com

Evin kalbi mutfaktır

İntema Mutfak, yeni serisi Lumina’yla, mutfağında özgürce hareket etmeyi sevenlere pratik ve enerjik çözümler sunuyor. 5 renk alternatifine sahip seri, darbelere karşı daha dayanıklı yapısıyla dikkat çekiyor. Lumina’da diğer serilerden farklı olarak, kağıt havluluk, folyoluk, CD rafı, kitap rafı gibi özel bölümleri içeren "fonksiyon paneli" de bulunuyor. Ahşabın yoğun olarak kullanıldığı mutfakta, boy dolapları ve ankastre üniteler, cihaz görüntüsünü minimuma indiriyor. www.intemamutfak.com.tr

Pikeler yatağınıza geldi

Hava ne kadar sıcak olursa olsun, insan yine de sabaha karşı bir ürperti hisseder vücudunda. Ve hem terletmeyecek, hem de o ürpertiyi alacak, hafifçe ısıtacak bir şeyle örtünmek ister. Bu anların en büyük kurtarıcısının pikeler olduğunu çok iyi bilen Days in Colours, bu uzmanlık alanında bu yıl da harika bir koleksiyon sunuyor. Yaza uygun renk ve neşeli desenlerdeki bu pikeler, tek ve çift kişilik olarak her yatağa uygun ölçüde üretilmiş. www.daysincolours.com

Görkemli mekanlara uzanan yol

İsmet Mobilya’da satışa sunulan Fendi Casa markası, görkemli mekanlar yaratmak isteyenlere cazip alternatifler sunuyor. Koleksiyondaki el yapımı kanepeler ve koltuklar, rahatlık ile zarafeti buluşturuyor. Kullanılan renklerde ise net, parlak ve çok yönlü tonlar ön plana çıkıyor. Beyaz, fildişi, kum, inci ve buz renkleri ile kurşun ve siyahın asil nüansları, göz alıcı ve albenili tasarımlarda hayat buluyor. İsmet Mobilya’nın showroom’ları İstanbul-Etiler ve Ankara-Çankaya’da...

Doğanın rengi yeşili evinize sokun

Duvarlarında renklerin diline kulak vermek isteyenler için, Filli Boya’nın yaratıcı fikirleri devam ediyor. Yaz için önerilen yeşil rengi, farklı tonlarıyla özellikle mutfak, yatak odası ve antrelerde kullanılıyor. Paylaşımın, işbirliğinin, uyumun ve cömertliğin rengi olan yeşil, mekánlarda yatıştırıcı etki gösteriyor, kişiye huzur ve güven veriyor. Gözleri ve bedeni dinlendiren yeşille, sıcak havalarda serin, serin havalarda sıcak ortamlar yaratmak mümkün.

520 çeşit ürün

Bahçe, teras ve balkonlarda güneşin keyfini çıkarmanın en güzel zamanı. Bu alanlar için en fazla çeşit sunan markalardan biri, 520 adet değişik ürün çeşidiyle Sandalyeci. Yüzde 100 masif ahşap ürünler arasında; 53 model ahşap sandalye, 20 model ahşap bar sandalyesi, 19 model ahşap masa, 17 model kanepe, 6 model oturma grubu, 7 model koltuk çeşidi yer alıyor.

Sofradan kalkmak istemeyeceksiniz

Uzun ve keyifli yaz sofraları hazırlamayı seviyorsanız, porselen takımlarınızı mutlaka her sene yeniliyorsunuzdur. Villeroy & Boch Metropolitan konsepti içerisinde bulunan Palm serisi ile doğanın eşsiz formlarını sofralara taşıyor. Palm serisi, ismi ile özdeşleşen özel formu ve desenleri ile özellikle bahçe ve teras partilerinizi şıklaştıracaktır. Sushi ve finger foods gibi son dönemin trend yemekleri özel bir sunumla ikram etmeye olanak veren bu seri, kendi içerisinde üç farklı formu barındırıyor. Tel: (0212) 353 04 88.
Yazarın Tüm Yazıları