Evlenmeye niyeti yok

Arzu-Ömer Sabancı çiftinin oğulları Hacı Sabancı, sevgilisi Özge Ulusoy’a 2 milyon TL’ye ev aldığı ve yakında evlenecekleri yönündeki haberlere sitem etti.

Haberin Devamı

Sabancı, Twitter’daki sayfasına “Bu evlilik, ev satın alınması gibi haberler nasıl üretiliyor anlamıyorum. Böyle bir niyet veya bu haberlerin gerçeklik payı yoktur” yazarak şimdilik evliliğe niyetli olmadığını belirtti.

Stres attı

Eskişehir’in tanınmış ailelerinden ve tekstil dünyasının köklü markalarından Sarar Giyim’in yönetim kurulu üyesi Gözde Sarar, yoğun işlerinden fırsat bulup tatile çıktı. Ailesiyle birlikte Bodrum’da tatil yapan Sarar, gündüz deniz ve güneşin keyfini çıkarırken gece de Türkbükü’ndeki Ship a Hoy’da stres atıyor.

Uzanmışım kumsala

Galatasaray’ın yöneticilerinden rahmetli Ekrem Dürüst’ün eşi Gül Dürüst, Bodrum’da Hello! dergisi tarafından görüntülendi. Yalıkavak’taki Highlight Otel’in bünyesinde hizmete giren Moon Beach’te kumsala uzanmış kitap okurken objektife takılan Gül Dürüst, tatilin tadını çıkarıyor.

Haberin Devamı

Ayrılık acısını unuttu

Azade Balkaner, ‘Gazinocular Kralı’ Fahrettin Aslan’ın oğlu Mehmet Aslan’la aşk yaşadığı haberleriyle gündeme gelmişti. Murat Aslan’la ilişkisi geçtiğimiz hafta sona eren Balkaner, yakın arkadaşları Murat-Beyza Arslan çiftinin teknelerinde, Cennet Koyu’nda görüntülendi. Ozan Doğulu ve eşi Ece Doğulu’nun da eşlik ettiği Azade Hanım, ayrılık acısını çoktan unutmuş gibiydi...

Süslü

Servetiyle dünyanın sayılı zenginleri arasında yer alan merhum işadamı Faruk Yalçın’ın kızı Süreyya Yalçın, geçen ay Rocks Otel’in havuzunda kayıp düşerek ayağını kırmıştı. Bacağına takılan alçıyı swarovski taşlarla süsleyen Yalçın’ın yandaki fotoğrafını ilk kez bu köşede görmüştünüz. Hayvanlara olan düşkünlüğüyle bilinen Yalçın, kendisi gibi köpeğini de süslemeyi seviyor. Yalçın, toka ve kolye taktığı köpeği ile çektirdiği bu pozu Instagram’da paylaştı.

Miço işbaşında

Vakko Yönetim Kurulu Başkanı Cem Hakko ve Ronit Gülcan, Bodrum tatillerine devam ediyor. Rıfat-Marina Elhadef çifti ve çocuklarıyla birlikte tatil yapan ikili, tekneleriyle Bodrum koylarını gezerken görüntülendi. Cem Hakko, Gölköy’de yakıt ikmali yapmak için iskeleye yanaşırken, Ronit Gülcan da teknenin halatlarını çözerek ona yardım etti.

Haberin Devamı

ABBA ile düet

Her hafta yerli-yabancı birçok sanatçının performans sergilediği Kıbrıs’taki Rocks Otel’de bu hafta Abba Gold sahneye çıktı. Ertan Ertekin, ev sahipliği yaptığı konserde bir ara sahneye çıkarak kızı Gözde’yle birlikte şarkılara eşlik etti.

Ay ışığında eğlence

Palmali Şirketler Grubu’na bağlı Palmarina Bodrum’da yer alan Billionaire Beach&Night Club, yarın akşam bir kez daha Mert Vidinli ve Çağla Gürsoy’un düzenlediği “Richie Rich” partisine ev sahipliği yapacak. “Party with Moon” konseptiyle saat 23.00’te başlayacak partide, DJ İlker Evci performans sergileyecek.

Yazarın Tüm Yazıları