Eskiden çapkındım

Füsun Önal, ‘Ah Nerede’ adlı albümünü Beyoğlu Roxy’de tanıttı.

Sevilen şarkılarını davetlilerle birlikte seslendiren Önal, geçmiş yıllarda çok çapkın olduğunu da anlattı ve ‘Gönlüm kimi seviyorsa onunla flört ettim. Biriyle beraberken başkasıyla kaçamak yaşamadım. Çıkar amaçlı ilişki kurmadım. Şununla beraber olursam albüm yaparım diye düşünmedim’ dedi.

Eski aşktan yadigár

Çağla Şikel geçtiğimiz gün Marks&Spencer defilesinde podyuma çıktı. The Ritz Carlton Oteli’nin balo salonunda düzenlenen defile sonrası otelden ayrılan Şikel’e aracının getirilmesini beklerken rastladık. Boynundaki kolyeyi tutmuş, dalgın dalgın duruyordu. Bir ara kolyeyi kaldırıp öptü, gözleri yaşardı. Bunun sevdiği birinden hediye olduğunu söyleyen güzel manken, şu an Amerika’da bulunan eski erkek arkadaşının verdiği kolyeyi neredeyse hiç çıkarmıyormuş boynundan... n Sinan ÖZBALKAN

Patron izledi

Marks&Spencer Türkiye’nin patronu Hüsnü Özyeğin, firmanın sonbahar-kış koleksiyonunun sunulduğu The Ritz Carlton Oteli’ndeki defileyi eşi Ayşen Hanım’la izledi. Mankenleri ve sundukları ürünleri büyük bir dikkatle inceleyen Özyeğin, defilenin sonunda hem organizasyondan hem de gördükleri ilgiden memnun ayrıldı otelden...

Noella giderek beyazlıyor

Boğaziçi Üniversitesi’nde eğitimini sürdürürken podyumlara geçiş yapan, verdiği cüretkar pozlar yüzünden okulundan atılan Noella’nın yıldızı parlamaya devam ediyor. Defilelerin aranılan mankenlerinden biri haline gelen güzelin ilk günlerde çikolata gibi koyu olan ten renginin, her nasılsa gün geçtikçe açılmasına ise kimse anlam veremiyor!

Ramazan öncesi son turlar

Seray Sever ile yapımcı Pamir Demirtaş, önceki gece Şamdan’daydı. İçeride birlikte eğlenen ikili mekandan da yine birlikte ayrıldı. Demirtaş, Sever’in kullandığı cipin arka koltuğuna otururken, görüntülenmekten rahatsız olan Sever ‘Yanlış anlaşılmasın, kendisi arkadaşım. Otomobil kullanamadığı için evine bırakacağım. Hem önümüz Ramazan. Bir ay boyunca evimizde oturacağız. Onun için bu kadar sık çıkıyorum, ayrıca alkol de almıyorum’ dedi.

İşleri büyütecekler

Aylin Arasıl ile Sibel Özünlü’nün Maçka’daki G-Mall’da ortaklaşa açtıkları Cara adlı aksesuvar mağazasında işler yolunda... Şimdilik sadece takı satılan Cara’da önümüzdeki aydan itibaren çanta, kemer, şapka, atkı gibi aksesuvar çeşitleri de yer alacak. Satışa sunulan tüm ürünlerin kişiye özel olduğu belirtilen mağazada Pilgrim (Danimarka), Moliere (Fransız), Logo (Hollanda), Dimitriadis (Yunanistan) gibi markaların ürünleri var.

Çocuk için erken

Geçtiğimiz gün düzenlenen bir defilede görev alan Tülin Şahin’in çevresi, podyumdan iner inmez küçük hayranları tarafından sarıldı. Bu ilgiye karşılıksız kalmayan manken de hepsiyle teker teker ilgilendi. Kimini kucağına alıp sevdi, kimiyle sohbet etti. Nişanlısı Mehmet Özer ile evlilik tarihi sürekli ertelenen Şahin, ‘Önümüzdeki bahara inşallah evleneceğim. Çocukları da çok seviyorum. Ama henüz çocuk sahibi olmak için erken’ dedi.
Yazarın Tüm Yazıları