Eski günlere döndüler

Eser Tümen’in geçtiğimiz akşam 60’ıncı yaşını kutlamak için Mel’s Restaurant’ta verdiği davete katılanlar arasında, Nilgün-Nail Keçili çifti, kızları Nazlı ve damatları Önder Öztarhan da vardı.

Geçtiğimiz yıllarda eşi Nilgün Hanım’dan boşanıp Marmaris’e yerleşen Nail Bey, hem İstanbul’dan hem de eşinden ayrı kalamayınca geri dönmüştü. İlk olarak işinin başına geçen, ardından yeniden Nilgün Keçili ile birlikte yaşamaya başlayan Nail Bey, doğum günü davetinde keyifli görünüyordu. Çift, kızı ile damatlarını yolcu edip evlerinin yolunu tuttu.

Her akşam yeniden evleniyor

Enis Fosforoğlu, sürpriz bir şekilde eşi Kerem Eymür’den boşanan kızı Seren Fosforoğlu’nu tiyatro sahnesinde her akşam evlendiriyor. Merdivenköy’deki Halis Kurtça Kültür Merkezi’nde sahnelenen, baba kızın da başrolü paylaştığı ‘Dilsiz Kadınla Evlenenin Güldürüsü’ adlı komedide Seren Fosforoğlu, bir holding patronuyla evlenen dilsiz kızı canlandırıyor.

Uyku tutmamış

Tuğba Özay, geçtiğimiz gece Etiler Şamdan çıkışında objektiflere takıldı. Sabaha karşı geldiği mekanda tek başına eğlenen mankeni görenler, ya uyku tutmayıp planlarını değiştirdiğini ya da hareketli bir gecenin son durağı olarak bu adresi seçtiğini düşündü. Özay, mekandan geldiği gibi yine tek başına ayrıldı.

Alkışlar dansçılar için

Miller tarafından Yeni Melek Gösteri Merkezi’nde düzenlenen ‘En İyi Amatör DJ Yarışması’ renkli görüntülere sahne oldu. O gece hünerlerini sergileyen DJ’ler kadar dansçı kızların şovları da ilgi çekti. Sundukları seksi dans şovla izleyicileri coşturan grup, uzun süre tezahüratlarla sahnede tutuldu.

Bruce Lee hayranı

Deniz Seki, yaklaşık bir yıldır birlikte olduğu Selim Yalın’la geçtiğimiz akşam Yeni Melek Gösteri Merkezi’nde sahneye çıkan Dave Weckl Band’i izledi. Yalın’ın Uzakdoğu dövüş ustası Bruce Lee’nin hayranı olduğu ise giydiği tişörtle ortaya çıktı.

Uymayanlara örnek olsun

Esra-Raif Dinçkök çifti, geçtiğimiz akşam Bebek’teki Mel’s Restaurant’taydı... Esra Hanım’ın babası Eser Tümen’in doğum günü davetine katılan çift, gecenin sonunda Akmerkez Residence’taki dairelerine dönmek üzere mekandan çıktı. Raif Dinçkök’ün kullandığı Porsche marka otomobile oturur oturmaz emniyet kemerlerini taktıkları görülen ikili, bu duyarlılıklarıyla pek çok kişiye de örnek oldu.
Yazarın Tüm Yazıları