Eşi değil

Artuğ Aysal, Bebek’te birlikte görüntülendiği kadın için ‘eşi’ yazılmasına tepki gösterdi.

Haberin Devamı

Sezen Aksu’yla aşk yaşadığı iddiasıyla gündeme gelen, Kuruçeşme’deki lüks araba galerisi Royal Motors’un sahibi Artuğ Aysal hakkında geçtiğimiz günlerde birçok gazete ve dergide “eşine geri döndüğü” şeklinde haberler çıktı. İddiaya kanıt olarak da Aysal’ın Bebek’te bir kadınla sarmaş dolaş çekilmiş fotoğrafları gösterildi.
Ancak Aysal, haberlerde yazılanın aksine yanındaki kadının eşi olmadığını söyledi.
Artuğ Aysal’ın boşanıp boşanmadığını bilemem ama yanındaki kişinin gerçekten de eşi Asuman Aysal olmadığını söyleyebilirim. Aysal’ın Bebek’te sarmaş dolaş yürüdüğü o kişi, Nişantaşı’ndaki Art Galerim’in sahibi Özlem Alıcı...

Zamanda yolculuk

Dilek Hanif, 2013-2014 sonbahar/kış koleksiyonunu önceki gün Teşvikiye’deki atölyesinde tanıttı. MasterCard’ın “Paha Biçilemez İstanbul” projesi kapsamında düzenlenen tanıtımda ünlü modacının 2004’ten bu yana koleksiyonlarını yaratırken esinlendiği parçalar sergilendi. Hanif’in 10 yıllık özel koleksiyon sergisi “Geçmişten Bugüne”, davetlileri zamanda yolculuğa çıkardı.

Haberin Devamı

Patronlar ölçü verdi

Erkeklere kişiye özel dikim hizmeti sunan La Misura, 2013-2014 sonbahar/kış koleksiyonu Levent’teki mağazasında tanıttı. Ergin Turanlı’nın ev sahipliği yaptığı tanıtımda modayı yakından takip eden iş dünyasının ünlü patronları da ölçülerini aldırıp bol bol alışveriş yaptı.

Asmalımescit’te sanat dolu günler

Eğlence ve sanatın buluşma noktası Asmalımescit, “Asmalımescit Günleri”ne ev sahipliği yapıyor. Önceki gün başlayan ve yarın akşama kadar devam edecek olan etkinlikte sokak ikramları ve sokak sanatçıları tarafından sergilenecek performanslar yer alacak. Ayrıca müzik dinletileri ve yazarlarla buluşmalar yapılacak.

Liderler Kulübü

Dünyanın farklı noktalarında 430 lüks oteli bünyesinde bulunduran The Leading Hotels of the World, “Leaders Club” üyeleri için Ortaköy’deki Armaggan Suites’te davet verdi. Türkiye’de Swissotel The Bosphorus, Çırağan Palace Kempinski ve Grand Tarabya’dan sonra Golden Savoy Bodrum ile D-Hotel Maris’i bünyesine katan The Leading Hotels of the World’un davetine iş, sanat ve turizm dünyasının ünlü isimleri katıldı.

Haberin Devamı

Davette ortaya çıktı

Feryal Gülman, 21 yıllık eşi Kemal Gülman’a kendisini aldattığı iddiasıyla boşanma ve zina davası açmış, oğlu ve kendisi için aylık 225 bin lira nafaka ve toplam 200 milyon lira maddi-manevi tazminat talep etmişti. Boşanma haberleri sonrası sırra kadem basan Feryal Gülman, önceki gün ortaya çıktı.
Dilek Hanif’in Teşvikiye’deki atölyesinde verdiği davete katılan Feryal Gülman, yaşadığı olayların ardından toparlanmaya başladığını söyledi.
Boşanma davasıyla ilgili haberlere yayın yasağı getirttiğini de açıklayan Gülman, hakkında çıkan haberler için önce ihtar, sonra tazminat davası açacağını belirtti.

Yazarın Tüm Yazıları